Τρίτη, 30 Ιουνίου 2020

Τι συμβαίνει με την υπηρεσία καθαριότητας στον δήμο Καρύστου;


 Αυτοκίνητο παρέσυρε υπάλληλο καθαριότητας του δήμου Θεσσαλονίκης


Το τι συμβαίνει στον τομέα καθαριότητας,
απασχολεί εργαζόμενους, αυτοδιοικητικούς από κάθε πλευρά του τραπεζιού, αλλά και τους δημότες που βλέπουν τις ανάγκες να μεγαλώνουν, κυρίως λόγω του καλοκαιριού και συνεπώς, του αυξημένου αριθμού επισκεπτών στην περιοχή μας.


Πριν όμως μιλήσουμε για το κρίσιμο αυτό θέμα, θα ήθελα να σκεφτούμε για λίγο το πόσο σημαντικό είναι να εμπλουτίσουμε τα δύο μας πάρκα, κυρίως του Αγίου Νικολάου, με νέα δέντρα μιας και έχει αραιώσει πάρα πολύ.

Επίσης, οι αυτοδιοικητικοί μας καλό θα ήταν να τους απασχολήσει το θέμα των δενδροστοιχιών  κυρίως στην νέα Κότσικα που έχουμε ήδη γράψει πολλά για αυτήν .
 Είναι πολύ σημαντικό στην περιοχή που λέγεται..Κοντορέματα, που από μόνο του το όνομα φέρνει εικόνες νερού , πουλιών, δέντρων, να υπάρχει αυτό ακριβώς.
Δηλαδή ζωή.
Και η ζωή θα ξαναγυρίσει με τα δέντρα και την διαμόρφωση του μέρους του ρέματος που δεν έχει καταπατηθεί ακόμα η δεν έχει μπει μέσα σε κάποιον αγωγό όμβριων υδάτων.
 Το έχουμε αναλύσει το πόσο σημαντικό είναι να υπάρχει πράσινο και τι περιθώρια υπάρχουν για να μπει τώρα έστω και αν δεν βλέπουμε πρόβλεψη πάνω στο πεζοδρόμιο.
Κάθε πόλη μικρή η μεγάλη, κάθε χωριό και κάθε μέρος, πρέπει να έχει κάτι που το ξεχωρίζει από όλα τα άλλα.
Το μικρό δικό του brand name με λίγα λόγια.
 Ας μην τα ισιώσουμε όλα με τσιμέντο. Ας αφήσουμε νέα ζωή να αναπτυχθεί και να βρει καταφύγιο σε φυλλωσιές και κλαδιά.Ας βρούμε νέους δρόμους περιπάτου σε σκιερά βήματα .
Κατά τα άλλα φαντάζομαι ότι περιμένετε να μάθετε τι συμβαίνει με την υπηρεσία καθαριότητας του δήμου.
Μα καλά, εγώ θα σας πω τέτοια πράγματα;
 Υπάρχουν τόσοι και τόσοι που ξέρουν και ασχολούντε με αυτό το θέμα. Ας μιλήσουν εκείνοι, εγώ για τα δέντρα ήθελα να σας πω και να το σκεφτείτε και εσείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Αξονικός τομογράφος στο Νοσοκομείο Καρύστου ξεκινά μια νέα εποχή στην φροντίδα υγείας.

  Η  στιγμή που όλοι περιμέναμε σε σχέση με το Νοσοκομείο μας, έχει ήδη φτάσει. Η εποχή που ο αξονικός τομογράφος δίνει την καλύτερη εικόνα ...