Σάββατο, 27 Ιουνίου 2020

ΜΕΤΑ-ΟΤΑ: Στο πλευρό των εργαζομένων Δ. Καρύστου και ενάντια στον εργολάβο στην Καθαριότητα


Το ΜΕΤΑ-ΟΤΑ στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων στο Δήμο Καρύστου ενάντια στην παραχώρηση της καθαριότητας σε εργολάβο, διά μέσω απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής του δήμου.
Καλεί το Σύλλογο Εργαζομένων νομού Εύβοιας, στη δύναμη του οποίου ανήκουν οι εργαζόμενοι του συγκεκριμένου Δήμου, αλλά και τα υπόλοιπα σωματεία του κλάδου στο νομό, το Σύλλογο Εργαζομένων Δήμου Χαλκίδας και το Σύλλογο Εργαζομένων των Δήμων Κύμης – Αλιβερίου, καθώς και την ΠΟΕ-ΟΤΑ να παρέμβουν δυναμικά και να ακυρώσουν αυτήν την απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής και να σταματήσουν κάθε διαδικασία ιδιωτικοποίησης της καθαριότητας στο Δήμο Καρύστου.
Διεκδικούμε την κάλυψη όλων των αναγκών των ΟΤΑ με την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού, την κατάργηση του θεσμού των εκτάκτων, για πάγιες και διαρκείς ανάγκες, και την μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων που εργάζονται με επαναλαμβανόμενες συμβάσεις και καλύπτουν τέτοιες ανάγκες, για να σταματήσουν: η ομηρία των εργαζομένων και οι πελατειακές σχέσεις των Δημάρχων και των τοπικών πολιτικών παραγόντων και να μπει φραγμός στις ιδιωτικοποιήσεις και στην υπονόμευση του δημόσιου και κοινωνικού χαρακτήρα των υπηρεσιών των ΟΤΑ και να αποτραπεί η εμπορευματοποίησή τους.
ergasianet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 27/1! ΟΧΙ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΟΧΗΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΣΤΑΝΟΛΟΓΓΟ!

  Αντί Αιολικό Μέτωπο Καρυστίας ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 27/1! ΟΧΙ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΟΧΗΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΑΠ...