Τρίτη, 23 Ιουνίου 2020

Πολιτικά παιχνίδια στην πλάτη των νεφροπαθών από την Κυβέρνηση Μητσοτάκη?Καλημέρα ταλαίπωροι και ταλαιπωρημένοι αναγνώστες.
Είμαστε ταλαίπωροι , δηλ
ταλαίπωρος < αρχαία ελληνική ταλαίπωρος < τάλας (< τλάω (< πρωτοϊνδοευρωπαϊκή *telh₂-) + -πωρος (πβ. πωρός / πῶρος)

 Επίθετο[επεξεργασία]

ταλαίπωρος
  1. καταπονημένος σωματικά ή ψυχικά
    Άφησέ τον να κοιμηθεί, τον ταλαίπωρο!
  2. (μεταφορικάάτυχοςδύστυχοςκακομοίρης


Όπως θα είδατε από τις προηγούμενες αναρτήσεις,ψάχνω να βρω μια χαραμάδα φωτός για το πότε θα ξεκινήσει επιτέλους η κατασκευή των κτηρίων για την μονάδα νεφρού στην Κάρυστο, που να θυμήσουμε ότι οι διαδικασίες είχαν τελειώσει στην προηγούμενη κυβέρνηση.

Με τις εκλογές όλα σταμάτησαν λογικά, αφού αν δεν είχαν, μετά τόσα χρόνια θα είχαμε δει τουλάχιστον τα μηχανήματα να ανοίγουν τις βάσεις και να προχωρά η οικοδομή.

Έχετε δει εσείς κάτι?
Όχι βέβαια.

Δεν πρόκειται να δούμε μονάδα νεφρού στον αιώνα τον άπαντα αν δεν γίνει το κτήριο πρώτα και ανησυχώ πάρα πολύ γιατί παρά τις ωραίες επιστολές των βουλευτών, δεν βλέπουμε ούτε εργολάβο ούτε μπετατζή.

Γιατί λοιπόν δεν προχωρά ? Τι αοριστίες είναι αυτές του υπουργού δηλ να το δει και τα λοιπά?

Τι πολιτικά παιχνίδια παίζουν στην πλάτη και στην αγωνία των ασθενών?

Πολλά τα συμφέροντα αλλά να ένα θέμα που από την Ιστιαία μέχρι την Κάρυστο, από την μια άκρη του νησιού στην άλλη, όλοι θα πρέπει να ενωθούν και να απαιτήσουν αυτά που έχουν ήδη συμφωνηθεί και δρομολογηθεί .

Κάτι άκουσα για αλλαγή σκυτάλης στο Υπουργείο. 
Αλλά ρωτώ , ρηταρικά βέβαια. 
Γιατί θα πρέπει να ελπίζουμε στην αλλαγή του υπουργού και να μπει για παράδειγμα και κατά μεγάλη πιθανότητα ο Πνευματικός, για να δούμε να προχωρά το έργο?
Είναι ΑΚΟΜΑ τόσο προσωπική και όχι υπηρεσιακή η διακυβέρνηση? Να εξαρτάται από τις φιλίες και τα ...κέφια του κάθε υπουργού και όχι από τον σχεδιασμό?

Ποιος θα πιέσει ποιον λοιπόν να ξεστραβωθούν στα υπουργεία και να προχωρήσουν τα έργα?Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 27/1! ΟΧΙ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΟΧΗΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΣΤΑΝΟΛΟΓΓΟ!

  Αντί Αιολικό Μέτωπο Καρυστίας ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 27/1! ΟΧΙ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΟΧΗΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΑΠ...