Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2020

Γιατί είναι επείγον να ξεκινήσει η υλοποίηση της μονάδας νεφρού στην Κάρυστο. ΚΑΙ πως να υποβάλουμε αίτημα δωρεάς στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.


Είναι απίστευτο το πως περνά ο καιρός και ήδη πάμε στα 3 χρόνια από τις ανακοινώσεις για την μονάδα νεφρού.


Η υλοποίση έχει σκαλώσει και για αυτό οι βουλευτές επεμβαίνουν αλλά από την άλλη, το πράγμα φαίνεται να είναι πιο επείγον παρά ποτέ.
Η νέα κρίση που περνάμε με τον κορονοιό, έχει φέρει νέα ύφεση που μεταφράζεται σε νέες περιπέτειες για όλους από την μια, και από την άλλη βάζει νέα εμπόδια στους ασθενείς με τα τόσα μέτρα και τον φόβο της αρρώστιας από την άλλη.
Το Νοσοκομείο έχει ήδη ετοιμάσει ότι χρειάζεται, το ίδιο και οι υπηρεσίες. Τι περιμένει λοιπόν ο κ.Κικίλιας?
Το Ίδρυμα Σ.Νιάρχος έχει βοηθήσει και υλοποιήσει παρόμοια έργα σε διάφορα νοσοκομεία που ίσως έχετε διαβάσει, αλλά και μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο στο τέλος.

Ας κινητοποιηθούμε για άλλη μια φορά και να καταλάβουν στο Υπουργείο ότι είναι θέμα ζωής και θανάτου για πολύ κόσμο, και παντού, και στην Καρυστία.ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ.

ΠΩΣ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΕΤΕ ΑΙΤΗΜΑ ΔΩΡΕΑΣ


ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ/ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ
Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) είναι ένας διεθνής κοινωφελής οργανισμός που πραγματοποιεί δωρεές αποκλειστικά σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, στους τομείς της τέχνης και του πολιτισμού, της παιδείας, της υγείας και του αθλητισμού, και της κοινωνικής πρόνοιας.
Όλοι οι αιτούντες οργανισμοί παρακαλούνται να υποβάλουν το αίτημά τους ηλεκτρονικά, μέσω του SNF Grant Portal (Μπορείτε να βρείτε τις σχετικές οδηγίες παρακάτω στην ίδια σελίδα στο μέρος Οδηγίες Υποβολής Αιτήματος) . Αποδεκτές θεωρούνται οι αιτήσεις που έχουν συμπληρωθεί στην Αγγλική ή Ελληνική γλώσσα.
Το ΙΣΝ δέχεται αιτήσεις σε όλη τη διάρκεια του έτους. Το Τμήμα Διαχείρισης Δωρεών αξιολογεί όλες τις προτάσεις και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΙΣΝ λαμβάνει αποφάσεις σε τακτικές συνεδριάσεις του.
Εξαιτίας του μεγάλου αριθμού αιτημάτων που λαμβάνει, το ΙΣΝ, σε συνεργασία με τον εκάστοτε αιτούντα οργανισμό, επιδιώκει να ολοκληρώνει τη διαδικασία αξιολόγησης κάθε αιτήματος για δωρεά μέσα σε διάστημα τριών μηνών από την ημερομηνία υποβολής αυτού. Στις περιπτώσεις αιτημάτων που απαιτείται περισσότερος χρόνος αξιολόγησης, το χρονοδιάγραμμα αυτό ενδέχεται να τροποποιείται, κατόπιν συνεννόησης μεταξύ του αιτούντος οργανισμού και του ΙΣΝ.
Το ΙΣΝ δεν εξετάζει νέο αίτημα δωρεάς από τον ίδιο οργανισμό, προτού παρέλθει, τουλάχιστον ένα έτος από την τελευταία υποβολή αιτήματος.
Προηγούμενη ή παρούσα οικονομική υποστήριξη από το ΙΣΝ δεν εγγυάται την έγκριση νέας δωρεάς στο μέλλον.
Το ΙΣΝ υπέγραψε Μνημόνιο Συνεργασίας με την Ελληνική Δημοκρατία το 2018, για την υλοποίηση μίας νέας, σημαντικής, πολυδιάστατης και μακροχρόνιας δωρεάς, με τίτλο «Πρωτοβουλία για την Υγεία», με προϋπολογισμό που υπερβαίνει τα €400 εκατομμύρια. Η Πρωτοβουλία επικυρώθηκε από το Ελληνικό Κοινοβούλιο τον Σεπτέμβριο του 2018 και αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2025. Στο επόμενο διάστημα, το ΙΣΝ επικεντρώνεται στην υλοποίηση αυτού του σύνθετου και εκτενούς έργου και, ενώ συνεχίζει να αξιολογεί άλλα αιτήματα, θα εγκρίνει επιπλέον αντίστοιχες δωρεές μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις.
Οι αιτήσεις για δωρεές από οργανισμούς στην Ελλάδα αξιολογούνται από το:

Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
Τμήμα Διαχείρισης Δωρεών
Βασ. Σοφίας 86Α
11528 Αθήνα
Οι αιτήσεις για δωρεές από οργανισμούς σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο (εκτός Ελλάδας) αξιολογούνται από τα γραφεία του ΙΣΝ στη Νέα Υόρκη και το Μονακό:

SNF USA, Inc.
Programs Department
645 Madison Avenue
Suite 2200
New York, NY 10022
U.S.A.

ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ

http://www.sofiascomments.com/2020/06/blog-post_88.html

και η μέλετη ήταν δρομολογημένη

http://www.sofiascomments.com/2018/03/blog-post_58.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου