Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2020

Γεφύρια με ονοματεπώνυμο στον δήμο Καρύστου.

 


 Πηγαίνοντας για τα Μάρμαρα, είδαμε με τα μάτια μας το ολοκαίνουργιο γεφύρι στην Αετό με τις ανάλογες παρεμβάσεις στους παρακείμενους δρόμους που διευκολύνουν την  ζωή κατοίκων και οδηγών.
Βλέπουμε και το όνομα Δήμος Καρύστου , επομένως ξέρουμε το ποιος το έφτιαξε να μην μπερδευόμαστε στην εκλογές για το ποιανού γυναίκα είναι το παιδί..το γεφύρι ήθελα να πω.


Τώρα είναι μπαλωμένο με λίγο τσιμένο στην όχθη
Που λες αναγνώστα παιδί μου στην από κάτω φωτογραφία, βλέπουμε ένα άλλο ρέμα στον κάμπο Καρύστου αυτή την φορά, και θα έλεγε κανείς του εκτός του ότι εδώ έχουμε και ένα καλώδιο υψηλής που δεν λέει να καλυφθεί σωστά, δεν θα υπήρχαν άλλες διαφορές.
Η μεγάλη διαφορά είναι το ότι το από πάνω είναι εκεί που είναι , ενώ το από κάτω έχει την ατυχία να βρίσκεται στον κάμπο που βλέπουμε με το κιάλι όλα τα ωραία που διαβάζουμε να γίνονται στην ανατολική πλευρά.

Σύμφωνα με τα χαρτιά και τους νόμους τα ρέματα ανήκουν στην Περιφέρεια, αλλά αν και προσπαθούμε να επικοινωνήσουμε πάνω από χρόνο, καταλαβαίνουμε ότι δεν τους βρίσκονται τα χρειαζούμενα να κάνουν το καθήκον τους. Το σωστό και  το πρέπον βεβαίως βεβαίως.

Για την ιστορία να πούμε ότι στο συγκεκριμένο ρέμα υπάρχει πρόβλημα με τη μη  σωστή κάλυψη καλωδίου υψηλής τάσης 20000 βολτ .
Μετά από έντονη βροχόπτωση τον προηγούμενο χειμώνα, 2018-2019, παρασύρθηκαν τα χώματα της όχθης και υπήρξαν και φθορές στον δρόμο.
Αυτό που πρέπει να γίνει, είναι ο ΔΕΔΗΕ να ασφαλίσει το καλώδιο, η περιφέρεια να εγκρίνει κονδύλι και ο δήμος να αναλάβει την σωστή στήριξη της όχθης και του δρόμου.

Το θέμα είναι το ποιος θα αναλάβει να συντονίσει τους 3 μιας και κανείς δεν θέλει να αναλάβει την πρωτοβουλία του έργου.

Σημείωση.
Για κάποιον ακατανόητο λόγο χάθηκε η ανάρτηση και  την ξαναγράφω, για όσους ίσως ξαναπέρασαν από εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Αξονικός τομογράφος στο Νοσοκομείο Καρύστου ξεκινά μια νέα εποχή στην φροντίδα υγείας.

  Η  στιγμή που όλοι περιμέναμε σε σχέση με το Νοσοκομείο μας, έχει ήδη φτάσει. Η εποχή που ο αξονικός τομογράφος δίνει την καλύτερη εικόνα ...