Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2020

Νέα ονόματα χαράζουν το μέλλον του τόπου μας.

Καλημέρα αναγνώστες.
Έχετε αρχίσει τα μπάνια η ακόμα?
Τα μικρούλικα ζεσταίνονται με τις τσάντες στον ώμο, οι γονείς ψήνονται μέσα στις λαμαρίνες των αυτοκινήτων ενώ τα περιμένουν και μερικά κρούσματα του ιού σε τουρίστες, είναι αρκετά να απλώσουν πάλι την ανησυχία σε σχέση με έκτακτα μέτρα .
Όμως σε αυτήν την μικρή γωνιά του νησιού μας μας απασχολεί πολύ το μέλλον μας.
Μπορεί η εξάπλωση των ΑΠΕ να απελπίζει πολλούς αλλά υπάρχουν και άλλοι που διαβλέπουν κάποιο μέλλον τουριστικό και όχι μόνο παρόλα αυτά.
Έτσι λοιπόν ο Δήμος μας ανέθεσε στην εταιρία της κ.Τατούλη να εκπονήσει ένα 5ετές σχέδιο και σε τηλ επικοινωνία μας μας είπε ότι αυτό στηρίζεται κυρίως στην εύρεση και απορρόφιση προγραμμάτων ΕΣΠΑ, συνέργειες με την Περιφέρεια και την εν γένει εξωστρέφεια της περιοχής μας και ότι αυτό συνεπάγεται.
Θα ήθελα πραγματικά να δω και να διαβάσω τα τεχνικά σημεία που έχουν κατατεθεί στην πρόταση μήπως και σταματήσω να είμαι τόσο απαισιόδοξη για το μέλλον λόγω ΑΠΕ.
Η κ.Τατούλη είναι Διευθύνων Σύμβουλος στην νέα εταιρία ΕΥΔΗΜΟΣ στην οποία συμμετέχει και ο Δήμος Καρύστου.
Στους συνδέσμους που ακολουθούν να διαβάσετε την απόφαση της διαύγειας, την είδηση σε σχέση με τον ΕΥΔΗΜΟ και την προσωπική σελίδα της κ.Τατούλη πριν τις εκλογές μιας και ήταν υποψήφια με την Νέα Δημοκρατία.
Δεν κατάφερα να βρω στοιχεία της εν λόγω εταιρίας για να σας την παρουσιάσω . Ίσως είναι πολύ νέα ακόμα μιας και δεν αναφέρεται και στο βιογραφικό σημείωμα. Η αλήθεια είναι ότι έστειλα και μέιλ και φυσικά αν και όταν πάρω απάντηση θα σας τα πω και εσάς.
Μην ξεχνάμε ότι είμαι ένα πολύ πολύ μικρούλι μπλογκ και ότι αυτό συνεπάγεται.
Πάντως, επειδή θέλω να παραμένω αισιόδοξη, αν τα καταφέρει η κ.Τατούλη και βρει χρηματοδοτικούς πόρους και αξιοποιηθούν σωστά, και προχωρήσουν διάφορα άλλα σχέδια όπως πρέπει με τον ΕΥΔΗΜΟ κλπ, συν τα έργα που γίνονται σε όλον τον δήμο παρά τα κατά τόπους λάθη που μπορούν να διορθωθούν, τότε βλέπω στις άλλες κλογές 90 τις εκατό όχι 65 που πήρε στις τελευταίες!
Ελπίζω η κ.Τατούλη να τους πει να βάλουν δέντρα και να αναδείξουν τα ρέματα στην ανατολική προέκταση και άλλα παρόμοια που θα μου έδιναν τεράστια χαρά.
Καλή επιτυχία λοιπόν και ας προσπαθήσουμε να παραμείνουμε αισιόδοξοι!


http://www.sofiascomments.com/2020/06/blog-post_38.html
http://evitatouli.gr/%CE%B7-%CE%B5%CF%8D%CE%B7/%CE%B2%CE%B9%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%8C/
http://www.sofiascomments.com/2020/06/blog-post_18.html
Είµαι η Εύη Τατούλη κόρη του Πέτρου και της Σοφίας Τατούλη. Έχω γεννηθεί στις 21 Φεβρουαρίου του 1981 και µεγάλο µέρος της ζωής µου έχω ζήσει στην Αρκαδία, η οποία αποτελεί το σηµείο αναφοράς για µένα και την οικογένειά µου.
Στο Καστρί Κυνουρίας, ξεκίνησα τη σχολική µου ζωή, όπου έζησα τα παιδικά µου χρόνια, έπαιξα, αλλά είχα και την πρώτη εργασιακή µου εµπειρία στην ταβέρνα του παππού µου Παναγιώτη και της γιαγιάς μου Παρασκευής, της οποίας έχω το όνομα.
Εύη Τατούλη
Προσωπικές πληροφορίες
 • Ημερομηνία γέννησης: 21-02-1981
 • Έγγαμη με τρία παιδιά
Επαγγελματική εμπειρία
 • Αντιπρόεδρος Ευρωπαϊκή Ένωση Γυναικών Ελλάδας. Επικεφαλής Παραρτήματος Πελοποννήσου. Πρόεδρος Επιτροπής Βιώσιμης Ανάπτυξης.
 • Δραστηριότητα στον τομέα του τουρισμού.
 • Αρθρογραφία σε ημερήσιες και κυριακάτικες εφημερίδες (Ελεύθερος Τύπος, Δημοκρατία, Πρώτο Θέμα)
 • Συμμετοχή στην διοργάνωση επιχειρηματικών συναντήσεων ανάμεσα σε εξαγωγείς που δραστηριοποιούνται στον τομέα της αγροδιατροφής και του τουρισμού με συναδέλφους τους από ευρωπαϊκές χώρες με στόχο την ενίσχυση της εξαγωγικής τους δραστηριότητας και την προώθηση του τουριστικού προϊόντος.
 • Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.
 • Μέλος της ομάδας «Διεκδίκηση του Καταδυτικού Πάρκου Τυρού « έργο για το οποίο η ομάδα έχει υποβάλει φάκελο αδειοδότησης ( τον πρώτο στην χώρα)  και της ομάδας «Μονοπάτια του Μαινάλου «με στόχο την προσέλκυση στην περιοχή ευθύνης θεματικού τουρισμού και την τόνωση του τοπικού ΑΕΠ
 • Συγγραφέας δύο βιβλίων. «Η Πολιτιστική Αθήνα του Κωνσταντίνου Καραμανλή» και «Ανάβοντας την Ολυμπιακή Φλόγα της Αρχαίας Τραγωδίας-Μαρία Χορς». Επιμέλεια δώδεκα συνολικά εκδόσεων πολιτιστικού ενδιαφέροντος.
 • 2003-2006 : Εφημερίδα Απογευματινή. Συντάκτης στο Τμήμα Διεθνών Ειδήσεων της εφημερίδας.
Γλώσσες
 • Αγγλικά : Proficiency,του Πανεπιστημίου Cambridge
 • Γαλλικά: Diplôme Supérieur d’Etudes Françaises
 • Γερμανικά : Zertifikat Deutsch als Fremdsprache
Εκπαίδευση
 • Πτυχίο Νομικής Σχολής Αθηνών-Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
 • Κλασικό Λύκειο Αρσακείου Ψυχικού. Βαθμός αποφοίτησης : «Άριστα»  
Στις 22 Νοεμβρίου 2016 εκλέχθηκα Αντιπρόεδρος του Ελληνικού παραρτήματος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Γυναικών που είναι η ιστορικότερη οργάνωση στην Ευρώπη, μετρά 63 χρόνια από την ίδρυση της και είναι παρακλάδι του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.
Υπήρξα στέλεχος της οµάδας  που συνέταξε τον Περιφερειακό Στρατηγικό Σχεδιασµό Ανάπτυξης της Περιφέρειας Πελοποννήσου και στη συνέχεια εξειδίκευσε  και  υλοποίησε το πρόγραµµα ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 2010 – 2014.
Τα τελευταία χρόνια εργάστηκα στον τοµέα της Πολιτικής Επικοινωνίας, ενώ σήµερα  είµαι ελεύθερη επαγγελµατίας στον τοµέα του Τουρισµού.
Μιλάω  Αγγλικά, Γαλλικά και Γερµανικά.
Είµαι παντρεµένη µε το Νάσο Τρέντζο και έχουµε τρία παιδιά, το Γιάννη, τον Πέτρο και τη Σοφία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου