Τρίτη, 9 Ιουνίου 2020

Ευχαριστούμε Σύριζα!!

Ανέλπιστη βοήθεια στον δήμο μας ήταν η φασαρία που ξεκίνησε ο Σύριζα, η τουλάχιστον οι παρατρεχάμενοι του Σύριζα- με θέμα το σποτ του τουρισμού.
Και είναι πράγματι αξιοθαύμαστο το πως τα λίγα δευτερόλεπτα του σποτ, έγιναν αιτία να τσακωθεί τόσος κόσμος για τόσες πολλές μέρες και τόσο πολύ.

Εμείς είμαστε οι κερδισμένοι της υπόθεσης αφού το αποτέλεσμα είναι να είμαστε σε ανοικτές συνδέσεις όλη μέρα με όλα τα κανάλια και όλα τα ραδιόφωνα.

Τέτοιο δώρο διαφήμισης ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα και ο δήμαρχος μας έχει βρει τα πιο ωραία σημεία να μιλάει μια για την Κάρυστο και τώρα για το Μαρμάρι με φόντο της παραλία του σποτ.

Ειδικά η αναφορά του ότι η παραλία βρίσκεται στην Κροατία, ήταν νομίζω το πιο καταλυτικό σημείο για την συνεχιζόμενη αναφορά . Όλοι έχουν την περιέργεια να έρθουν να την δουν από κοντά, και να σας πω την αλήθεια, μέχρι και εγώ μπήκα στον πειρασμό να πάω μια βόλτα που έχω χρόνια να πάω.

Εν τω μεταξύ δεν μπορώ ακόμα να καταλάβω το γιατί έχουν νευριάσει τόσο πολύ στον Σύριζα αφού είναι δωρεάν.
Έλεγε ο Βαρεμένος το μεσημέρι ότι παρακάμφηκε ο ΕΟΤ , η Καλογεροπούλου ότι παντού θα βρεις μια τέτοια παραλία, -κάπως έτσι- , ότι τα σλόγκαν είναι κλεμμένα και τα λόγια δεν είναι πρωτότυπα και άλλα πολλά , πάρα πολλά για τα λίγα δευτερόλεπτα του σποτ.

Μα δεν θα γίνει άλλο? Γιατί τέτοιο μένος και τέτοιος αλληλοσπαραγμός για ένα δωρεάν σποτ?
Τέλος να έχουμε στον νου μας το πόσο ακριβός είναι ο τηλεοπτικός χρόνος και να τους ευχαριστήσουμε όλους που μας τον δίνουν δωρεάν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου