Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ένα βήμα για την εστίαση, ένα άλμα στην ποιότητα. ΓΕΥΣΙΠΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΥΣΤΟ- ΜΟΝΟ.

 Χθες το βράδυ επισκέφθηκα τον νέο χώρο, την μοναδική νέα αυλή του ΓΕΥΣΙΠΛΟΥΣ.
Με μια λέξη- classy.👍
Κάθε γωνιά προσεγμένη μέχρι και το κύτταρο της λεπτομέρειας και φυσικά πάντα με την ποιότητα και της μοναδικές συνταγιές που το έχουν καθιερώσει χρόνια τώρα, πρώτο όνομα στο είδος του και όχι μόνο στην Κάρυστο.
Από το φέις αναμεταδίδω και το κείμενο της κ.Ανδρέλλου που αποδίδει ακριβώς τα συναισθήματα μας για τον νέο χώρο.
ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ- ΚΑΛΗ ΣΕΖΟΝ.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΕΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ΝΑΝΣΥ ΚΑΝΑΤΑ.


 
Η Maria Andrellou

Είμαι πολύ συγκινημένη και θα μοιραστώ μαζί σας το λόγο..
Παρακολουθώ εδώ στο φεισμπουκ πολλές συζητήσεις και προτάσεις φίλων και συμπατριωτών σχετικά με τον τρόπο που θα προσελκύσουμε περισσότερους επισκέπτες στην Κάρυστο..Είναι όμορφο να ανταλάσσονται ιδέες και απόψεις,δεν μπαίνω σ αυτές τις συζητήσεις,γιατί υπάρχουν άνθρωποι που ασχολούνται επαγγελματικά με το αντικείμενο και είναι κατάλληλοι να μιλήσουν..Εγώ το αγνοώ,άρα όσα πω παρακάτω είναι οι απόψεις ενός απλού κατοίκου της πόλης,που όμως αγωνιά να δει προκοπή στον τόπο του σε όλους τους τομείς δραστηριότητας..
Πριν λίγο επισκέφθηκα έναν υπέροχο χώρο που διαμόρφωσε υπαίθρια ,πίσω από την αίθουσα του καταστήματός του ,το μεζεδοπωλείο ΓΕΥΣΙΠΛΟΥΣ..
Έμεινα κατάπληκτη από έναν εξαίσια διαμορφωμένο χώρο,όπου ο γλυκύτατος ιδιοκτήτης του ΓΕΥΣΙΠΛΟΥΣ Μπάμπης Μαστραντώνης,κατάφερε να παντρέψει παλιά Καρυστινά υλικά,όπως παραδοσιακές τοιχοποιϊες που προυπήρχαν,με σύγχρονα μέσα,έτσι ώστε να διευρύνει τον υπαίθριο χώρο του καταστήματός του,μέσα στην καρδιά της αγοράς,σε ένα ειδυλιακό περιβάλλον,γεμάτο αισθήσεις ,μνήμες,ζεστασιά και παλιά Καρυστινή ατμόσφαιρα..
Του εύχομαι με όλη μου την καρδιά καλές δουλειές ,σ αυτόν ,αλλά και σε όλους τους επαγγελματίες της εστίασης,που μοχθούν να κάνουν καλύτερα τα μαγαζία τους για να προσφέρουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους πελάτες τους..Όλοι τους,ρίχνουν το περίσσευμα των κόπων τους για να βελτιώσουν τους χώρους τους και νομίζω,αυτό από μόνο του,μαζί με τις παρεμβάσεις του Δήμου στο Δημόσιο χώρο ,είναι η συνταγή της επιτυχίας..
Είμαστε μια χώρα που λόγω κλίματος ίσως,μιλάμε πολύ...
Αλλά επειδή ξέρουμε και να δουλεύουμε,νομίζω ήλθε ο καιρός να ανασκουμπωθούμε για να υπερβούμε τις δυσκολίες...
Μπάμπη,καλή δύναμη,καλές δουλειές..
Θεία Μαίρη

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Διαμήκης Εύβοιας..ένα όνειρο ...απατηλό.

Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2013 Πομφόλυγες τα Διευρωπαϊκ​ά Δίκτυα για την Εύβοια Το Δεκέμβριο του 2012 οι εκπρόσωποι της Εύβοιας στη τότε συγκυβέρνηση πανηγύριζαν γιατί «μετά από συντονισμένες κυβερνητικές προσπάθειες έγινε κατορθωτή η ένταξη του διαμήκη οδικού άξονα της Εύβοιας στα Διευρωπαϊκά Δίκτυα Μεταφορών» και θριαμβολογούσαν γιατί «αυτό σήμαινε ότι την τρέχουσα προγραμματική περίοδο, είτε την επομένη, δηλαδή σε 10-15 χρόνια, θα γίνει πραγματικότητα ». Πρόκειται για μια εικονική πραγματικότητα που αποκαλύφτηκε τη Πέμπτη 28/11/2013 στη κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών της Βουλής, Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Παραγωγής και Εμπορίου, κατά τη  συζήτηση επί του Κανονισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου για τα νέα Διευρωπαϊκά Δίκτυα Μεταφορών. Στην ενημέρωση που έκανε ο αρμόδιος εισηγητής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου  κ . Κουμουτσάκος ανέφερε ότι «το δίκτυο χωρίστηκε σε κεντρικό και σε αναλυτικό – ολοκληρωμένο. Το κεντρικό δίκτυο ένα εκείνο το οποίο σ

Τιμής ένεκεν στον παππού μας Λεωνίδα Μήλα που μας άφησε σήμερα.

Είναι μια παράξενη εποχή που δεν μπορείς να χαιρετήσεις τους ανθρώπους σου όπως θα έπρεπε και όπως θα θέλαμε. Σήμερα έφυγε από τον μάταιο τούτο κόσμο ο παππούς μας, ο γλυκύτατος Λεωνίδας η Λίνος Μήλας. Αγροτοκτηνοτρόφος, μουσικός, άριστος οικογενειάρχης με ενεργή ενασχόληση με τα κοινά μέχρι και τα βαθιά του γεράματα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και η ανάμνηση του πάντα θα συνοδεύεται από τους ήχους της τσαμπούνας του και από το αγαπημένο του επιμύθιο , " Ντάπα ντούπα το νταούλι, έτσι θα την περάσουμε ούλοι"  Επί τη ευκαιρία μιας εκδήλωσης για την ΑΙΟΓΟΠΡΟΒΑΤΙΑ στην Νότια Εύβοια, μας είχε μιλήσει στις 26 Ιουλίου του  2011 με τίτλο, Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΤΗΣ ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΙΑΣ. Μετά την ημερίδα για την αιγοπροβατοτροφία, δεν υπήρχε πιο κατάλληλος άνθρωπος να μιλήσω από τον παππού μας, τον Λεωνίδα Μήλα. Το θέμα είναι ότι ο παππούς μας, απόφοιτος πρώτης Δημοτικού, έκανε μόνος του τρόπο ζωής, πορεύτηκε και έφτασε στην ηλικία που είναι, όλα όσα

Σας ενημερώνουμε για την λειτουργία του Νοσοκομείου Καρύστου .

Προσοχή! Από σήμερα αναβάλλονται όλα τα χειρουργεία και ακυρώνονται όλα τα ραντεβού στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία, οι τακτικές αιμοληψίες κτλ. Θα εξυπηρετούνται μόνο τα επείγοντα. Κάθε ασθενής με τουλάχιστον ένα από τα παρακάτω συμπτώματα: Βήχας, πυρετός, δύσπνοια θα πρέπει να παραμένει σπίτι του, να επικοινωνεί με τον ιατρό του και να καλεί τον ΕΟΔΥ (τηλ 1135). Δεν πηγαίνουμε στο Νοσοκομείο! Όλοι μας είμαστε εν δυνάμει ύποπτα κρούσματα.  ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ!