Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Marketing και μαρκάρισμα.

Καλημέρα αναγνώστες και σήμερα θα μιλήσουμε για το Marketing.
Πάντα και κυρίως μιλάω εκ πείρας και έτσι θα σας μεταφέρω την μικρή μου εμπειρία σε αυτόν τον τομέα.


Πριν πολλά πολλά χρόνια, είχα κάνει διαφημίσεις για όλες σχεδόν τις εμπορικές επιχειρήσεις της Καρύστου για το ραδιόφωνο.
Υπήρχε πάντα τρόπος να επικοινωνήσουν μαζί μου στον σταθμό, η στο τηλέφωνο του σπιτιού μου, η να με καλέσουν μέσω κάποιου γνωστού. Βλέπετε τότε δεν υπήρχαν κινητά.
Έχω χρειαστεί τις υπηρεσίες ειδικών marketing  παλαιότερα για το κέντρο μου και φτιάξαμε ένα πακέτο με φυλλάδια, αφίσες, κάρτες και φωτο.
Η κυρία που τα έφτιαξε έκανε εξαιρετική δουλειά και ακόμα έχω την κάρτα με τα τηλέφωνα της και τις αναγραφόμενες υπηρεσίες.
Φέτος μέσα στην καραντίνα, ήθελα να έχω επαφή όσο το δυνατόν με τις αλλαγές που συμβαίνουν όχι μόνο στον χώρο της ξενόγλωσσης παιδείας αλλά και για το ηλεκτρονικό εμπόριο και την παρουσίαση μια επιχείρησης γενικότερα.
Έτσι έχω παρακολουθήσει ήδη 2 σεμινάρια που έριξαν φως σε πολλές πλευρές και στην πραγματικότητα βάζουν την εμπειρία και τις γνώσεις σε μια σειρά από την μια, και από την άλλη, σε ενημερώνουν για το πως μπορείς να προσεγγίσεις αυτούς που θέλεις και χρειάζεσαι , μέσα σε αυτόν τον ωκεανό πληροφοριών και υπηρεσιών.

Οι εταιρίες και οι επαγγελματίες του χώρου, άνθρωποι αναγνωρίσιμοι επαγγελματικά και αξιοσέβαστοι, με ανάλογες σπουδές και επιτυχίες, όχι μόνο μας μετέδωσαν τις γνώσεις τους αλλά και με πολύ διακριτικό αλλά και εμφανή τρόπο κάνουν γνωστή την παρουσία τους στα μέσα.
Δηλ μπορείς εύκολα και να τους βρεις και να τους εντοπίσεις αν τους χρειαστείς.
Βλέπετε, το πρώτο πράγμα που σου δίνουν είναι το e-mail τους.

Για όλους εσάς λοιπόν που θα ενδιαφερθείτε για υπηρεσίες marketing να ξέρετε ότι πρόκειται για πακέτα υπηρεσιών τα οποία είναι ανάλογα και τα χρήματα που θα θέλατε να διαθέσετε.
Άλλα χρήματα είναι για παράδειγμα να σας στήσουν έναν λογαριασμό στα μέσα κοινωνικά δικτύωσης και άλλο να τον λειτουργούν σε σχέση με τα ενημερωτικά μέιλ στους πελάτες σας.


Οι καιροί είναι δύσκολοι και το marketing μπορεί να σας δώσει μια εικόνα που θα σας ξεχωρίσει και θα ενώσει την εξωτερική εμφάνιση της εταιρίας, με το εσωτερικό της μήνυμα για να σταθεί σαν μια ξεχωριστή οντότητα που θα δώσει απαντήσεις στις αιτιάσεις του πελάτη.

Δεν είναι καθόλου εύκολο για αυτό αν χρειαστείτε τέτοιου είδους υπηρεσίες, καλό είναι να μελετήσετε καλά τις επιλογές σας αλλά κυρίως να σκεφτείτε εσείς το ποιοι είστε σαν επαγγελματίας,- τι θέλετε και σε ποιους απευθύνεστε.

Καλή επιτυχία.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Διαμήκης Εύβοιας..ένα όνειρο ...απατηλό.

Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2013 Πομφόλυγες τα Διευρωπαϊκ​ά Δίκτυα για την Εύβοια Το Δεκέμβριο του 2012 οι εκπρόσωποι της Εύβοιας στη τότε συγκυβέρνηση πανηγύριζαν γιατί «μετά από συντονισμένες κυβερνητικές προσπάθειες έγινε κατορθωτή η ένταξη του διαμήκη οδικού άξονα της Εύβοιας στα Διευρωπαϊκά Δίκτυα Μεταφορών» και θριαμβολογούσαν γιατί «αυτό σήμαινε ότι την τρέχουσα προγραμματική περίοδο, είτε την επομένη, δηλαδή σε 10-15 χρόνια, θα γίνει πραγματικότητα ». Πρόκειται για μια εικονική πραγματικότητα που αποκαλύφτηκε τη Πέμπτη 28/11/2013 στη κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών της Βουλής, Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Παραγωγής και Εμπορίου, κατά τη  συζήτηση επί του Κανονισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου για τα νέα Διευρωπαϊκά Δίκτυα Μεταφορών. Στην ενημέρωση που έκανε ο αρμόδιος εισηγητής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου  κ . Κουμουτσάκος ανέφερε ότι «το δίκτυο χωρίστηκε σε κεντρικό και σε αναλυτικό – ολοκληρωμένο. Το κεντρικό δίκτυο ένα εκείνο το οποίο σ

Τιμής ένεκεν στον παππού μας Λεωνίδα Μήλα που μας άφησε σήμερα.

Είναι μια παράξενη εποχή που δεν μπορείς να χαιρετήσεις τους ανθρώπους σου όπως θα έπρεπε και όπως θα θέλαμε. Σήμερα έφυγε από τον μάταιο τούτο κόσμο ο παππούς μας, ο γλυκύτατος Λεωνίδας η Λίνος Μήλας. Αγροτοκτηνοτρόφος, μουσικός, άριστος οικογενειάρχης με ενεργή ενασχόληση με τα κοινά μέχρι και τα βαθιά του γεράματα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και η ανάμνηση του πάντα θα συνοδεύεται από τους ήχους της τσαμπούνας του και από το αγαπημένο του επιμύθιο , " Ντάπα ντούπα το νταούλι, έτσι θα την περάσουμε ούλοι"  Επί τη ευκαιρία μιας εκδήλωσης για την ΑΙΟΓΟΠΡΟΒΑΤΙΑ στην Νότια Εύβοια, μας είχε μιλήσει στις 26 Ιουλίου του  2011 με τίτλο, Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΤΗΣ ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΙΑΣ. Μετά την ημερίδα για την αιγοπροβατοτροφία, δεν υπήρχε πιο κατάλληλος άνθρωπος να μιλήσω από τον παππού μας, τον Λεωνίδα Μήλα. Το θέμα είναι ότι ο παππούς μας, απόφοιτος πρώτης Δημοτικού, έκανε μόνος του τρόπο ζωής, πορεύτηκε και έφτασε στην ηλικία που είναι, όλα όσα

Σας ενημερώνουμε για την λειτουργία του Νοσοκομείου Καρύστου .

Προσοχή! Από σήμερα αναβάλλονται όλα τα χειρουργεία και ακυρώνονται όλα τα ραντεβού στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία, οι τακτικές αιμοληψίες κτλ. Θα εξυπηρετούνται μόνο τα επείγοντα. Κάθε ασθενής με τουλάχιστον ένα από τα παρακάτω συμπτώματα: Βήχας, πυρετός, δύσπνοια θα πρέπει να παραμένει σπίτι του, να επικοινωνεί με τον ιατρό του και να καλεί τον ΕΟΔΥ (τηλ 1135). Δεν πηγαίνουμε στο Νοσοκομείο! Όλοι μας είμαστε εν δυνάμει ύποπτα κρούσματα.  ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ!