Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2020

Ο ...ωραίος νέος περίπατος στην παραλία Καρύστου.

Ο ωραίος μας νέος περίπατος δημιουργείται γρήγορα γρήγορα και ο φανταστικός μας δημαρχούκος μας το ανακοίνωσε με βίντεο.
Ακολουθώντας τον σύνδεσμο θα δείτε που θα καταλήξει!
ΚΑΡΥΣΤΙΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Από την αρχή όμως, ξεκινάμε πίσω από το Μπούρτζι και την παιδική χαρά και ακολουθούμε το μονοπάτι μέσα στο πάρκο Μπουρνιά.

Συνεχίζουμε μπροστά από το ξενοδοχείο Καρύστιον και στην ανατολική πλευρά είτε μπορούμε να συνεχίσουμε είτε να κατέβουμε στην μικρή παραλία που έχει όμως και βρυσούλα και  σκιερό πλάτωμα για να κάτσουμε ενώ παίζουν τα παιδιά στην άμμο.

Εκεί θα δούμε να έχει δημιουργηθεί το μονοπάτι που θα μας οδηγήσει μπροστά από το εστιατόριο Ανεμώνη . Εκεί πρέπει να προσέχουμε σαν οδηγοί. Δηλαδή ενώ έχει γίνει πεζοδρόμιο που διευκολύνει τους πεζούς, ο δρόμος έχει στενέψει πολύ επομένως να μην χρησιμοποιείτε αυτήν την κάθοδο.


Συνεχίζουμε λοιπόν και βλέπουμε ότι υπάρχουν εργασίες στήριξης των τοίχων και διαμόρφωση μικρής πλατείας και επιδιόρθωση εκεί που είχαν φύγει οι πλάκες.


 Εκεί μπορείτε να κατεβείτε στην παραλία Ψιλή Άμμο η Κοχύλι, η να συνεχίσετε προς το ξενοδοχείο Απόλλων. Αν συνεχίσετε από την παραλία και φτάσετε στην άλλη άκρη, υπάρχει μπάρα που οδηγεί πάλι στον δρόμο και από εκεί είναι 2 βήματα το υπαίθριο μελλοντικό θεατράκι. Τώρα θα δείτε στις φωτογραφίες, ότι έχει γίνει μια προεργασία.
Σε πολλά σημεία βλέπουμε τις βάσεις για δέντρα που για κάποιο λόγο δεν υπάρχουν πια.


Θα γίνει πολύ ωραίο και από ότι έμαθα το θεατράκι είναι πάρα πολύ ωραίο και θα μας αρέσει πάρα πολύ.
Θα έχουμε και νέο χώρο για μετά κόβιτ παραστάσεις και συναυλίες.
Είναι ένα έργο που το κουβεντιάζουμε χρόνια και ήρθε η ώρα να γίνει πραγματικότητα!

Μπράβο και πάλι μπράβο!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου