Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2020

Ψυχραιμία παιδιά. Κρουσματάκι είναι, θα περάσει..

Εικόνα

Εικόνα

Από το πρωί έχει στην κυριολεξία βουίξει ο τόπος με τις φήμες για κρούσμα στην περιοχή μας.
Από ότι έμαθα λοιπόν, το παιδί βρέθηκε θετικό στην διαδικασία ιχνηλάτησης μιας και μέλος της παρέας του σε διακοπές βρέθηκε θετικό.
Το παιδί είναι χωρίς συμπτώματα και δεν πρόλαβε, ευτυχώς, να κυκλοφορήσει έξω για να φοβόμαστε για μεγάλη διασπορά.

Σύμφωνα με πληροφορίες όλα αυτά χωρίς να έχουμε μια επίσημη ανακοίνωση αλλά επειδή καταλαβαίνω την αγωνία σας σας μεταφέρω αυτά που έμαθα και πιστεύω ότι είναι πολύ καθησυχαστικά.

Να είμαστε και λογικοί. Τόσος κόσμος κυκλοφορεί παντού, ο περισσότερος δεν κρατά το μέτρο των αποστάσεων πολλές φορές για πρακτικούς λόγους.
Είναι πανδημία και πρέπει όλοι να προσέχουμε και να δεχτούμε ότι και εμείς είμαστε μέρος του κόσμου και δεν ζούμε σε μια γυάλα.

Συνήθως δεν λέω σε κανένα πως να σκέφτεται και τι να πιστεύει αλλά σε αυτή την περίπτωση σας λέω να μην πιστεύετε ότι κάποιος θέλει να σας φιμώσει και άλλες τέτοιες βλακείες με το μέτρο της μάσκας.

Ποιος θέλει να σας φιμώσει βρε? Γιατί?
Έχετε κάποια άποψη τόσο ακραία που είναι επιζήμια για την δομή της κοινωνίας?
Κατά αρχάς, έχετε πει ποτέ σας κάποια άποψη οι περισσότεροι από εσάς που αμφισβητείτε το μέτρο?
Κάτι τύπους σαν και μένα που γράφουμε κάθε μέρα ότι θέλουμε δεν θα έπρεπε πρώτους πρώτους να μας πειράζει και αφού δεν πειράζει εμάς που μιλάμε, εσείς που δεν, τι πρόβλημα έχετε?

Συγκεντρωθείτε πατριώτες και πάρτε τα μέτρα σας όπως σας λένε οι γιατροί γιατί δεν είμαστε όλοι ίσα και όμοια.
Ο ιός ήταν και είναι νέο φρούτο στους κορωναιούς. Με τον χρόνο τον μαθαίνουν και οι γιατροί και για αυτό προσαρμόζουν τις οδηγίες.
Και αν δεν σας πειράζει για την ζωή σας, σκεφτείτε ότι πειράζει τους διπλανούς σας. Αυτοί δεν έχουν δικαίωμα στην ζωή τους? Μόνο εσείς οι φωστήρες έχετε?

Ελάτε λοιπόν με ψυχραιμία να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση . Με σεβασμό στον συνάνθρωπο και μέρες που είναι, με αγάπη για τον πλησίον.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου