Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2020

Η τελευταία λειτουργία του παπά Κώστα σήμερα Κυριακή 27 Σεπτέμβρη 2020


Έμαθα ότι σήμερα το πρωί στην εκκλησία ο παπά Κώστας ανακοίνωσε στο εκκλησίασμα ότι σήμερα ήταν η τελευταία λειτουργία του στον ναό.
Εδώ και πάνω από 50 χρόνια είναι στην υπηρεσία του ποιμνίου του με αγάπη για τον άνθρωπο με έννοια για τον πάσχοντα και τον μη έχοντα και με γέλιο και κέφι με τα παιδιά.
Ήμουν μικρό παιδάκι την Κυριακή που τέλεσε την πρώτη του λειτουργία στην Άγιο Νικόλαο.
Την θυμάμαι αυτήν την μέρα καθαρά γιατί η εντύπωση που μας είχε κάνει το καινούργιο χρυσό Ευαγγέλιο που διάβαζε ήταν το πρώτο τόσο εντυπωσιακό και η λειτουργία με την ωραία του φωνή τότε είχε αφήσει όλο το εκκλησίασμα ενθουσιασμένο. 
Παιδί την εκκλησίας, είχα την ευκαιρία να έχω την αίσθηση της αλλαγής στην εκκλησία μας, πάντα προς το καλύτερο.
Μεγάλο το έργο του πάπα Κώστα για την εκκλησία με τα τόσα νέα παιδιά που τους έδωσε πνευματική διέξοδο προς την εκκλησία και σήμερα ιερουργούν και γεμίζουν τις εκκλησίες στις ενορίες μας.

Η ζωή μας κύλησε με την παρουσία του πάπα Κώστα σε όλες τις χαρούμενες αλλά και τις πονεμένες στιγμές μας με μια προσευχή και ένα αποκούμπι στον Θεό.

Θυμάμαι μικρή το πως ήξερε το ποιος είχε ανάγκη και πως θα βοηθούσε, θυμάμαι τώρα πρόσφατα την δωρεά του για την μονάδα νεφρού στο νοσοκομείο μας.

Ας τον ευχαριστήσουμε και να του ευχηθούμε χρόνια πολλά με πολύ αγάπη και σεβασμό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν κλείνει το υποκατάστημα της ALPHA BANK Καρύστου!!

 Πάρα πολύ ευχάριστα νέα αναγνώστες! Το υποκατάστημα της Άλφα συνεχίζει την λειτουργία του στην πόλη μας και η υπόθεση του θα επαναεξεταστεί...