Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020

Σημειώσεις επί προσωπικού σε επιστολή.

http://www.sofiascomments.com/2020/09/07082020.html  Αναπτυξιακός Σύνδεσμος

http://www.sofiascomments.com/2020/09/16-92020.html  Επιστολή της Μείζονος Αντιπολίτευσης για αποχή από Δ.Σ.


Άσχετη φωτό.


Καλημέρα αναγνώστες, καλή βδομάδα και ότι καλύτερο παρά τα νέα που ακούμε και μας τρομοκρατούν.
Ο καθένας έχει τις δουλειές του και τα προβλήματα του και το λιγότερο που θα τον ενδιέφερε φαντάζομαι είναι οι διορθώσεις οι δικές μου αλλά όταν κάτι με αφορά, το σκέφτομαι το ξανασκέφτομαι και αν δεν το πω δεν μπορώ να το βγάλω από το μυαλό μου. 
Έστειλε ο Αναπτυξιακός Σύνδεσμος λοιπόν επιστολή για την στάση της Δημοτικής Αρχής σε ένα δημοτικό συμβούλιο που είχε θέμα και τα νέα αιολικά όπου βγήκε η απόφαση να προχωρήσουν σε διάβημα διαμαρτυρίας για το ότι δεν μπορούμε να πάρουμε απόφαση για τον τόπο μας και ότι αν ήταν στο χέρι μας δεν θα θέλαμε ούτε άλλη μια πάρα πάνω γιατί έχουμε πήξει πια.

Το θέμα μου είναι εκεί που ρωτά στην επιστολή το γιατί έμειναν μέσα αυτοί που έμειναν.Για να τα ξεκαθαρίσουμε λοιπόν, μέσα έμεινε η κ.Βαρελά εκ μέρους ΣΠΠΕΝΚ,εγώ και μια κυρία που εργάζεται στον δήμο.
Η Βασιλική Βαρελά είχε εξηγήσει τότε στο κείμενο του Συλλόγου Περιβάλλοντος και στο φέις, εγώ πάλι θα σας πω πως έμεινα μέσα. Απλά έκανα την πάπια.
Ενώ οι άλλοι φώναζαν, κλπ εγώ μπήκα μέσα κάθισα πίσω πίσω σε μια ακρίτσα και ούτε κοίταζα ούτε μιλούσα ούτε τίποτα. Ένα με την καρέκλα είχα γίνει αλλά παρόλα αυτά σε μια στιγμή είπε ο δήμαρχος επειδή μερικοί φώναζαν πάρα πολύ και έλεγαν και πάρα πολλά που τα μισά δεν έπρεπε να τα πουν και τα υπόλοιπα ούτε καν να τα σκεφτούν," κ.Βαρελά κ.Κόλλια, και εσείς έξω"
Σηκωθήκαμε και εμείς πολύ σεμνά μπορώ να πω και υπάκουα, χαμηλοβλεπούσες και ταπεινές ξεκινήσαμε για έξοδο αλλά φαίνεται ότι κάναμε καλή εντύπωση και μας είπαν," Άντε καθίστε αλλά να μην μιλήσετε" Και πράγματι δεν μιλήσαμε , μόνο μεταξύ μας κάτι λίγα. Ακούγαμε από έξω κάτι φασαρίες για κάμποση ώρα και ήταν δύσκολο να βγάλουμε άκρη με την διαδικασία αλλά τελικά πήραν την απόφαση και τώρα στην επιστολή τους ρωτούν από πότε αρχίζει η εφαρμογή των αποφάσεων.
Ελπίζω να είναι διευκρινιστική η απάντηση του γιατί με άφησαν μέσα . Εγώ πάλι θα ήθελα να ξέρω για να πάρουμε τα πράγματα και από την άλλη μεριά, μερικοί μερικοί ποιον εκπροσωπούσαν και έκαναν σαν να μην πω και γιατί δεν διαχωρίζεται η θέση για να ξέρουμε τελικά και ποιος είναι με ποιον ..Λέω εγώ τώρα χαζομάρες, αλλά μιας και το έπιασα να μην το αφήσω στην μέση το θέμα.
Επίσης στην επιστολή αναφέρεται η Επιτροπή Αγώνα για τα αιολικά και τους δασικούς χάρτες.
Επίσης σαν μέλος την επιτροπής να ενημερώσω ,για να μην ξαναγραφεί, ότι έχει καταργηθεί εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Που λέτε παιδιά, κάναμε αγώνα να μην πουν στους αρχαιολογικούς χώρους και στα τουριστικά μέρη..Ούτε γύρω από την Κάρυστο. Μπήκαν όλα και προσωπικά δεν έχω λόγο να συνεχίσω τον οποιοδήποτε αγώνα. Τώρα για τις αποφάσεις υπάρχει η Αντιπολίτευση που δήλωσε με επιστολή τις δικές της ενστάσεις.

Σημείωση
Ενίοτε χρησιμοποιούμε την υπερβολή για έμφαση..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου