Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020

Αραιώστε γιατί θα πιάσουμε κορέους!

 Πρέπει να αραιώσουμε παιδιά και να κρατάμε τις αποστάσεις γιατί τα κρούσματα ανεβαίνουν και οι μάσκες με το μπαρδόν, αλλά δεν φτάνουν για να κρατήσουμε τα μέτρα σωστά.

Εδώ και μέρες όλοι συμφωνούν ότι πρέπει να επιστρατευτούν τα τουριστικά λεωφορεία που έτσι και αλλιώς δεν έχουν δουλειά τώρα για να μπουν στην κυκλοφορία και να μην είναι ο ένας πάνω στον άλλον.

Γιατί δεν το κάνουν? Πως ξαφνικά οι αποστάσεις δεν παίζουν τόσο πολύ ρόλο και παίζει μόνο η μάσκα?


Από την άλλη


διαβάζουμε για το πως κάνουν μάθημα τα παιδιά σε άλλες χώρες και αναρωτιώμαστε μήπως έχουν άλλον ιό αυτοί και άλλοι εμείς.

Στην Ιταλία τα πέταξαν όλα τα διπλά και έβαλαν μονά. Αραίωσαν τα τμήματα, επιστράτευσαν νέες τάξεις και προσέλαβαν εκπαιδευτικούς. Εδώ, έχουμε αγωνία αν η μάσκα μείνει στην θέση της από διάλειμα σε διάλειμα. Πρέπει να επιστρατευθούν άδειοι χώροι, μέσα στο ίδιο το σχολείο η σε άλλους χώρους και να αραιώσουν τα παιδιά. Είναι απαράδεκτο να καθόμαστε και να μας λένε την μια κρατάτε αποστάσεις, την άλλη, δεν πειράζει τώρα, αρκεί να φοράς μάσκα.

Αυτός ο ιός έχει πολύ παράξενα χαρακτηριστικά. Στην χώρα μας έχει και πολιτική ταυτότητα.  Δεν πιάνει τους αριστερούς όταν πηγαίνουν χωρίς μάσκα στις πορείες, δεν πιάνει τους δεξιούς όταν πάνε στην εκκλησία. Τι περίεργο πράγμα είναι τούτο δεν μπορώ να καταλάβω!

Τσακώνονται όλη μέρα στα κανάλια που πιάνει ο ιός και που δεν πιάνει και τσουπ στην μέση οι υπόλοιποι που δεν πιστεύουν καν ότι ο ιός είναι επικήνδυνος και κοροιδεύουν τους άλλους που φοβούνται μην κολλήσουν αν βρεθούν κατά λάθος οι μεν στην πορεία και οι δε στην εκκλησία.

Πολλοί θυμώνουν με όσους αντιδρούν αλλά αντί να θυμώνουν ας παραδεχθούν ότι το να λέει κάποιος άλλα κάθε μέρα δεν βοηθάει στην αξιοπιστία του όπως δεν βοηθάει καθόλου να ακούμε τους πολιτικούς να τσακώνονται για το ποιος συνωστισμός είναι καλύτερος και σε ποιον ο ιός είναι υπεράνω και δεν καταδέχεται τα πλήθη.

Καλά ξεμπερδέματα λοιπόν και αραιώστε- όπως έλεγαν παλιά- γιατί εκτός από τον ιό υπάρχουν και οι κωρέοι..

Επειδή μας έχετε πρήξει ψεκασμενοι με το Διεθνές συνέδριο διαβάστε το παρακάτω: Απο Kostas Lianidis:
Περί "Διεθνούς Συνεδρίου"
"Ειλικρινά, καταλαβαίνω οτι υπάρχει κόσμος αγράμματος, οτι υπάρχουν θρησκόληπτοι, οτι υπάρχουν αφελείς. Αλλά μου κάνει εντύπωση που ενώ όλοι αυτοί ξέρουν να χρησιμοποιούν το ίντερνετ για να σπαμμάρουν τις αντιδραστικές ψεκασμένες μπούρδες τους, δίχως καμία ντροπή και καμία συναίσθηση ευθύνης, παράλληλα δε μπορούν (ή δε θέλουν) να χρησιμοποιήσουν τα ίδια μέσα για να "ψάξουν" (όπως "ψάχνουν αυτά που αμφισβητούν) κι εκείνα που υποστηρίζουν.
Για παράδειγμα, δε μπορώ να διανοηθώ πως οι ψεκ δε μπορούν απλά να κάνουν το πιο απλό και να γκουγκλαρουν να δουν ποιος είναι ο διοργανωτής του "συνεδρίου" με το οποίο μας έχουν ζαλίσει τα ούμπαλα. Με ένα απλό γκουγκλάρισμα βλέπουμε οτι πρόκειται για μία "οργάνωση" που ονομάζεται "Ερευνητικός Οργανισμός Ελλήνων" και στη σελίδα της οποίας στις θεματικές έρευνας (λολ) βλέπουμε κατηγορίες όπως "παράξενο", "απόκρυφα" και "ούφο" (ναι ούφο). Αν πατήσει κάποιος να δει τι "έρευνα" έχουν κάνει αυτοί οι σπουδαίοι άνθρωποι θα βρει μόνο εκδόσεις περιοδικών για εξωγήινους, συνωμοσιολογικά άρθρα για μυστικές αδελφότητες, για τη δύναμη της σκέψης στην αυτοϊαση, τον κίνδυνο της "Μεγάλης Αλβανίας", τα σχέδια μείωσης του πληθυσμού του πλανήτη κλπ. Κοινώς οι διοργανωτές ειναι απατεώνες εθνίκια-συνωμοσιολόγοι.
Έπειτα είχαμε το λεγόμενο "συνέδριο" ως δρώμενο, όπου δεν παρουσιάστηκε καμία έρευνα και τα αποτελέσματα αυτής αλλά είχαμε ουσιαστικά τηλεπαράθυρα όπου έβγαινε ο κάθε πικραμένος (απο ψευτογιατρούς/απατεώνες.. μέχρι δικαστές βλ. "διεπιστημονικο") να λέει αμπελοφιλοσοφίες τύπου "οι μάσκες είναι για να μας αποκοινωνικοποιήσουν", "ο Μπιλ Γκεητς κονομάει", "το δεύτερο κύμα είναι χοαξ". Άντε πες οτι οι ψεκ, δεν έχουν παρακολουθήσει ποτέ κανονικό συνέδριο και δεν ήξεραν πως είναι. Δε μπορούσαν όμως να γκουγκλάρουν να δουν πόσο σπουδαίοι είναι αυτοί που μιλάνε?
Για παράδειγμα, ο υπερεπιστήμονας Τζουλιο Τάρο, του οποίου το μεταφρασμένο βιβλίο προωθούσαν οι διοργανωτές-ψεκέμποροι, είναι ένας απατεώνας που διατείνεται πως είναι καθηγητής μικροβιολογίας και ανοσολογίας που προσφέρει "εναλλακτικές θεραπείες" τύπου θεραπεύουμε τον καρκίνο με μια νέα πρωτεϊνη που ανακάλυψε (κάτι κόπρανα κατσίκας ανακάτευε) και που έχει δαγκώσει αρκετούς αφελείς και τον κυνηγάει η μισή Ιταλία. Το βιογραφικό του είναι γεμάτο ψέματα απο ανυπαρκτες θέσεις εργασίας, ανύπαρκτα πανεπιστήμια και "επιστημονικές δημοσιεύσεις" σε predatory journals. Τα υποτιθέμενα βραβεία του είναι επισης predatory prizes (ανύπαρκτα, πληρώνεις για να σε βραβεύσουν αυτοι που μετα θα σου κάνουν προμόσιον). Οι δε επιστημονικοί οργανισμοί στους οποίους συμμετέχει είναι επίσης ανύπαρκτοι επιστημονικά και πρόκειται για όργανα διασποράς ψέκας για να πουλάει αυτός και διάφοροι άλλοι απατεώνες τα βιβλία τους. Ο ίδιος λέει κι οτι προτάθηκε για το βραβείο Νόμπελ, κάτι που φυσικά δεν ισχύει.
O άλλος ο "νανοπαθολογος" Στέφανο Μοντανάρι είναι ένας φαρμακολόγος που πουλάει συμπληρώματα διατροφής και βιβλια κατα των εμβολίων με τη γυναίκα του Antonietta Gatti, με την οποία έχουν δημοσιεύσει και έρευνα για τα "νανοσωματίδια" που μας βάζουν στα εμβόλια για να μας σκοτώσουν. Oταν το πανεπιστημίο της Μόντενα τους απαγόρευσε να χρησιμοποιούν το ηλεκτρονικό μικροσκόπιο για ψεκασμένη "έρευνα", με τη βοήθεια του Ιταλού πολιτικού Μπεμπε Γκρίλο (ας πούμε ο Ιταλός Σεφερλής, ένας λαϊκιστής που πουλάει αγανάχτιση στην Ιταλια τύπου "είναι όλοι κλέφτες") έτρεξαν ένα fundraiser κι αγόρασαν το δικό τους για το προσωπικό τους εργαστήριο. Tα βιβλία του έχουν απαγορευτεί σε κάποιες χώρες ως αντιεπιστημονικά. Οι ισχυρισμοί οτι ο άνθρωπος αυτός είναι καθηγητής είναι ψευδείς, καθως φαίνεται να υπάρχει στη λίστα ερευνητών ενός ιδρύματος τύπου "alpine" στην Ελβετία που μοιάζει με ιδιωτικό κέντρο διατροφής. Παλιότερα υποστήριζε οτι το έιτζ είναι κατασκευασμένο σε εργαστήριο και τώρα πουλάει το ίδιο παραμύθι για τον κοβιντ.
Ο τεράστιος Πάνος Σκαρλάτος που παρουσιάζεται ως "Επιστήμονας Βιολογικών και Ιατρικών Εργαστηρίων (M.L.As., M.L.S, C.L.S, B.L.S.)" και λέει οτι ο κορονοϊος είναι κόλπο και ψέμα, είναι γνωστός φιδέμπορας με τον οποίο έχουν ασχοληθεί στο παρελθόν και τα ελληνικά hoaxes γιατί στην πραγματικότητα ήταν/είναι προπτυχιακός φοιτητής ιατρικών εργαστηρίων στο ΤΕΙ Θεσσαλίας. Τα Eλληνικά Χόαξες είχαν ανεβάσει μέχρι και τη λύση σύμβασης της πρακτικής του τύπου (απ τις 20 ιουλίου) λόγω επαναλαμβανόμενων παραβιάσεων των μέτρων ασφαλείας που έχουν ληφθεί για την COVID-19.
Μ' αρέσει που αυτοί που παριστάνουν τους "ψαγμένους" δε μπορούν ούτε να κάνουν ένα internet search για να ελεγξουν την εγκυρότητα των "επιστημόνων" αυτών."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν κλείνει το υποκατάστημα της ALPHA BANK Καρύστου!!

 Πάρα πολύ ευχάριστα νέα αναγνώστες! Το υποκατάστημα της Άλφα συνεχίζει την λειτουργία του στην πόλη μας και η υπόθεση του θα επαναεξεταστεί...