Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020

Ευχαριστήριο με ερωτηματικά.


 Το σημερινό ευχαριστήριο είναι προς τον Δήμαρχο Καρύστου κ.Λευτέρη Ραβιόλο για την άμεση ανταπόκριση του στο αίτημα να καθαριστεί η όχθη ρέματος από μπάζα και κλαδιά, όπως και να απομακρυνθούν υλικά οικοδομής δίπλα από κάδο.

Επίσης τους υπαλλήλους της τεχνικής υπηρεσίας που είναι λίγοι με λίγα μέσα και παρόλα αυτά τρέχουν να τα προλάβουν όλα.

Τα ερωτηματικά όμως είναι για όλους τους άλλους "υπεύθυνους" . Γιατί να φτάνουμε στο σημείο να ζητάμε την παρέμβαση του δημάρχου? Είναι δουλειά του αυτό? Κατά την ταπεινή μου γνώμη η θέση του και οι ευθύνες του είναι άλλες από το να κανονίζει να καθαριστεί η όχθη. Έχουν τοποθετηθεί άλλοι για αυτήν την δουλειά. 

Τους άλλους όμως δεν τους βλέπουμε ούτε με κιάλι στην περιοχή μας εκτός και αν γίνει καμιά τεράστια βλάβη που τρέμουμε για το τι θα αφήσουν πίσω τους.

Μια λύση θα ήταν να χωριστεί ο δήμος σε ζώνες και σε μηνιαία βάση να γίνεται έλεγχος για το τι χρειάζεται. Θα μπορούσε δίπλα στον οδηγό της σκουπιδιάρας να υπάρχει ένας πίνακας και να σημειώνει όπου βλέπει μπάζα κλπ. Στο τέλος της βάρδιας θα μπορούσε να το παραδίδει στο γραφείο.

Πολλά θα μπορούσαν να γίνουν για να μην φτάνουμε στο σημείο να λέμε όλα μας τα παράπονα στον δήμαρχο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν κλείνει το υποκατάστημα της ALPHA BANK Καρύστου!!

 Πάρα πολύ ευχάριστα νέα αναγνώστες! Το υποκατάστημα της Άλφα συνεχίζει την λειτουργία του στην πόλη μας και η υπόθεση του θα επαναεξεταστεί...