Κυριακή, 6 Σεπτεμβρίου 2020

Αλεξιπτωτιστής κηδεία: Το τελευταίο “αντίο” στον Κώστα Μελιγκώνη


Αλεξιπτωτιστής κηδεία: Το τελευταίο “αντίο” στον Κώστα Μελιγκώνη

Αλεξιπτωτιστής κηδεία: Συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο "αντίο" στον Κώστα Μελιγκώνη - Παρών στην κηδεία και ο Νίκος Παναγιωτόπουλος.


Αλεξιπτωτιστής κηδεία: Το τελευταίο αντίο είπαν σήμερα τα μέλη της οικογένειας, φίλοι και συνάδελφοι του λοχία ΕΠΟΠ του Πεζικού, ο οποίος τη νύχτα της 3ης προς 4η Σεπτεμβρίου σκοτώθηκε σε επιχειρησιακό άλμα. Η κηδεία του Κώστα Μελιγκώνη έγινε παρουσία του υπουργού Εθνικής Άμυνας στον Ιερό ναό Αγίας Ευθυμίας στη Νέα Χαλκηδόνα στις 14:00. Η απώλειά του έχει βυθίσει στο πένθος τις Ένοπλες Δυνάμεις, με τις οποίες η οικογένειά του έχει στενές σχέσεις, καθώς και ο αδελφός του είναι στέλεχος των Ειδικών Δυνάμεων.

Ο 34χρονος Αλεξιπτωτιστής Κώστας Μελιγκώνης σκοτώθηκε στη ζώνη ρίψης Μεγάρων κατά τη διάρκεια νυχτερινού χερσαίου επιχειρησιακού άλματος ελευθέρας πτώσεως της Μονάδας της Διακλαδικής Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων στην οποία ανήκε. Τα αίτια και οι συνθήκες του δυστυχήματος διερευνώνται αρμοδίως από το ΓΕΕΘΑ, από το οποίο εκφράζονται και συλλυπητήρια. «Κάντε το πένθος για τον χαμένο συμπολεμιστή θάρρος και πείσμα για την υπεράσπιση της πατρίδας.

Δείτε ακόμη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια σειρά που δεν πρέπει να χάσετε στο Netflix. " Black Earth Rising"

Ένα αστυνομικό-πολιτικό και κοινωνικό δράμα που μιλά για την γενοκτονία στην Ρουάντα, μόλις το 1994. Όταν δηλ εμείς εδώ δεν πιστεύαμε ποτέ ό...