Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2020

Η σημασία των likes και μερικές σκέψεις για τον τρόπο απόδοσης των ανταποδοτικών ΑΠΕ και η υλοποίηση του κτηρίου της μονάδας νεφρού.


Στον κήπο στην πλευρά της σημαίας θα γίνει η μονάδα νεφρού Πολλές φορές λέμε για την αποδοχή που μπορεί να έχουν η να μην έχουν τα λεγόμενα μας και πολύς κόσμος δίνει σημασία στα likes. Η αλήθεια είναι ότι συνήθως δεν με απασχολεί αυτό το θέμα γιατί δεν γράφω εδώ για τα likes αλλά γιατί...θα σκάσω αν δεν τα πω, και κυρίως όταν πιστεύω απόλυτα ότι έχω δίκιο ότι κάτι πρέπει να γίνει, αισθάνομαι την σιγουριά ότι θα το σκεφτούν καλύτερα όσοι πρέπει και επομένως δεν είναι το θέμα μου πόσοι θα το διαβάσουν αλλά ποιοι και εάν και αν έχω καταφέρει να περάσω το μήνυμα.

Με την υπόθεση της μεταφοράς του θεατρικού έχω την απόλυτη πίστη ότι το καλύτερο είναι στα Καλύβια και σκέφτηκα να το βάλω στα stories μήπως δεν είναι μόνο 5, 10 που έβαλαν ένα λάικ αλλά περισσότεροι. Και πράγματι φτάσαμε περίπου στα 300 .Ανέβασα και το επόμενο με τα Δημοτικά κτήρια προς αξιοποίηση και όπως βλέπετε τα περάσαμε, χωρίς καν να έχει κλείσει το 24ωρο. Ευχαριστώ πολύ κόσμε, μου δίνεις μεγάλη χαρά.

Ελπίζω να τα διαβάζετε και να συμφωνείτε. 

Που λέτε παιδιά, τόσα χρόνια με την ΕΝΕΛ εκτός του ότι μαζί με την Τζάσπερ μας χάλασαν το τοπίο έβλεπα το πως χειριζόταν το θέμα των ανταποδοτικών και λυπόμουν πάρα πολύ γιατί ήταν στο πνεύμα διαίρει και βασίλευε κατά κάποιον τρόπο.Χωρίς να δούμε ποτέ το που το πόσα και το πως να τα πούμε και καθαρά και για αυτό τον λόγο έχει κάνει και η Αντιπολίτευση τόσες φορές ερωτήσεις χωρίς απάντηση. Πάντα είχα την εντύπωση ότι τα ανταποδοτικά θα πρέπει να είναι για όλο τον κόσμο, η κάτι που θα μείνει για όλους. 

Το ποιος θα φτιάξει την μονάδα είναι κοινό μυστικό και θα γίνει με τον καιρό ανακοινώσιμο. Παρόλα αυτά είναι ο σωστός τρόπος να παίρνουμε αυτά που μας αξίζουν σε αντάλλαγμα της καταστροφής που κάνουν. Γιατί καλά μου παιδιά, αν δεν έκαναν κακό, γιατί να δίνουν αντάλλαγμα?

Έτσι λοιπόν μπορούμε με χαρά να δεχτούμε την κατασκευή της μονάδας και να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στον δήμαρχο που το επέμεινε και το κατάφερε αφού το κράτος μας έκλεισε την πόρτα στην μούρη και το Ίδρυμα Νιάρχος μας οδήγησε ευγενικά προς την έξοδο.

Εύχομαι να γίνει γρήγορα και επίσης εύχομαι τα ανταποδοτικά από εδώ και εμπρός να είναι έτσι ξεκάθαρα και ωφέλιμα για όλους όπως μείωση στους λογαριασμούς και όλα όσα έχουμε πει τόσες φορές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου