Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Σήμερα 21 Οκτωβρίου 2020, τα πράγματα έχουν ως εξής.

Δημήτρης Βερούχης


Όλοι χαρήκαμε πολύ με την βροχούλα και ευτυχώς πέφτει απαλά απαλά και δεν μας προκαλεί προβλήματα .
Η αλήθεια είναι ότι έχουμε τρομοκρατηθεί με τα απανωτά έκτακτα δελτία για τον καιρό . Δεν προλαβαίνει να πει η Σούζη ότι θα βρέξει, τσουπ, νάτο το δελτίο .
Στο τέλος δεν θα δίνει κανείς σημασία και αν χρειαστεί να δώσουμε κάποτε, θα την πατήσουμε άσχημα.
Νομίζω ότι με τους Τούρκους να έχουν αφηνιάσει από την μια και τον ιό από την άλλη, είμαστε σε μια μέγγενη που όλο σφίγγει και σφίγγει...σαν τα μαρτύρια του Μεσαίωνα.
Με κείνα και με τούτα όμως, ο καιρός περνά και πρέπει να στρώσουμε το σπίτι, να κάνουμε τις δουλίτσες μας σαν καλές νοικοκυρές και να ελπίζουμε ότι όσοι κάνουν τα κουμάντα για την πατρίδα και τις αρρώστιες να τα κάνουν καλά.
71 μέρες μέχρι τα Χριστούγεννα παιδιά.
Δεν θα γιορτάσουμε την 28η Οκτωβρίου, δεν γνωρίζω για την 17 Νοέμβρη και τα Χριστούγεννα θα τα περάσουμε σε πολύ κλειστό οικογενειακό κύκλο χωρίς να το πούμε πουθενά, όπως ανεβαίνουν τα κρούσματα. 

Θα έχουμε όμως νέο πλανητάρχη , η ίσως έχουμε τον ίδιο. Είναι πραγματικά σαν να ζεις στην ζώνη του λυκόφωτος αν δείτε τις συνεντεύξεις του και τις δηλώσεις του.
Σήμερα τον έπιασαν να έχει και λογαριασμούς στην Κίνα την ίδια ώρα που προτρέπει τους συμπατριώτες του να μαζευτούν εσωτερικά και να μην επενδύουν η έχουν πάρε δώσε με εταιρείες made in China.

Τι άλλα νέα λοιπόν? 
Τίποτα το συγκλονιστικό προς το παρόν. Αν ξυπνήσουμε και ακούμε τον τσομπανάκο όμως...ε τότε....ποιος θα κλαίει, ποιος θα χτυπιέται και ποιος θα τρέχει..δεν θα προλάβει να το δει ούτε ο Θεός.

Ας ακούσουμε ένα τραγουδάκι επίκαιρο λόγω βροχής και ας προσπαθήσουμε να έχουμε αναπτερωμένο ηθικό..

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Διαμήκης Εύβοιας..ένα όνειρο ...απατηλό.

Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2013 Πομφόλυγες τα Διευρωπαϊκ​ά Δίκτυα για την Εύβοια Το Δεκέμβριο του 2012 οι εκπρόσωποι της Εύβοιας στη τότε συγκυβέρνηση πανηγύριζαν γιατί «μετά από συντονισμένες κυβερνητικές προσπάθειες έγινε κατορθωτή η ένταξη του διαμήκη οδικού άξονα της Εύβοιας στα Διευρωπαϊκά Δίκτυα Μεταφορών» και θριαμβολογούσαν γιατί «αυτό σήμαινε ότι την τρέχουσα προγραμματική περίοδο, είτε την επομένη, δηλαδή σε 10-15 χρόνια, θα γίνει πραγματικότητα ». Πρόκειται για μια εικονική πραγματικότητα που αποκαλύφτηκε τη Πέμπτη 28/11/2013 στη κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών της Βουλής, Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Παραγωγής και Εμπορίου, κατά τη  συζήτηση επί του Κανονισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου για τα νέα Διευρωπαϊκά Δίκτυα Μεταφορών. Στην ενημέρωση που έκανε ο αρμόδιος εισηγητής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου  κ . Κουμουτσάκος ανέφερε ότι «το δίκτυο χωρίστηκε σε κεντρικό και σε αναλυτικό – ολοκληρωμένο. Το κεντρικό δίκτυο ένα εκείνο το οποίο σ

Τιμής ένεκεν στον παππού μας Λεωνίδα Μήλα που μας άφησε σήμερα.

Είναι μια παράξενη εποχή που δεν μπορείς να χαιρετήσεις τους ανθρώπους σου όπως θα έπρεπε και όπως θα θέλαμε. Σήμερα έφυγε από τον μάταιο τούτο κόσμο ο παππούς μας, ο γλυκύτατος Λεωνίδας η Λίνος Μήλας. Αγροτοκτηνοτρόφος, μουσικός, άριστος οικογενειάρχης με ενεργή ενασχόληση με τα κοινά μέχρι και τα βαθιά του γεράματα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και η ανάμνηση του πάντα θα συνοδεύεται από τους ήχους της τσαμπούνας του και από το αγαπημένο του επιμύθιο , " Ντάπα ντούπα το νταούλι, έτσι θα την περάσουμε ούλοι"  Επί τη ευκαιρία μιας εκδήλωσης για την ΑΙΟΓΟΠΡΟΒΑΤΙΑ στην Νότια Εύβοια, μας είχε μιλήσει στις 26 Ιουλίου του  2011 με τίτλο, Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΤΗΣ ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΙΑΣ. Μετά την ημερίδα για την αιγοπροβατοτροφία, δεν υπήρχε πιο κατάλληλος άνθρωπος να μιλήσω από τον παππού μας, τον Λεωνίδα Μήλα. Το θέμα είναι ότι ο παππούς μας, απόφοιτος πρώτης Δημοτικού, έκανε μόνος του τρόπο ζωής, πορεύτηκε και έφτασε στην ηλικία που είναι, όλα όσα

Σας ενημερώνουμε για την λειτουργία του Νοσοκομείου Καρύστου .

Προσοχή! Από σήμερα αναβάλλονται όλα τα χειρουργεία και ακυρώνονται όλα τα ραντεβού στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία, οι τακτικές αιμοληψίες κτλ. Θα εξυπηρετούνται μόνο τα επείγοντα. Κάθε ασθενής με τουλάχιστον ένα από τα παρακάτω συμπτώματα: Βήχας, πυρετός, δύσπνοια θα πρέπει να παραμένει σπίτι του, να επικοινωνεί με τον ιατρό του και να καλεί τον ΕΟΔΥ (τηλ 1135). Δεν πηγαίνουμε στο Νοσοκομείο! Όλοι μας είμαστε εν δυνάμει ύποπτα κρούσματα.  ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ!