Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Γυμναστική με συνταγή γιατρού.

 

Λοιπόν αναγνώστες αναπολώ τον καιρό που πήγαινες στον γιατρό και εκείνος σου έγραφε κάποιο φάρμακο και σε έστελνε στο καλό.

Τώρα πάλι γράφει το φάρμακο αλλά συνεχίζει με το.. πρέπει να κάνεις γυμναστική.

'Γιατρέ οι δουλειές μετράνε?"

"Όχι" έρχεται αμείλικτη η απάντηση του γιατρού.

"Μα γιατί?"συνεχίζεις εσύ γιατί θέλεις να μπει το μαχαίρι πιο βαθιά στην πληγή και δεν θα ησυχάσεις αν δεν ακούσεις αυτό που δεν θέλεις να σου πουν.

"Μπορείς να βρεις λίγο χρόνο για γυμναστική, δεν είναι τόσο φοβερό!"

Εκεί πια, στέκεσαι και σκέφτεσαι να τον ρωτήσεις, "Γιατρέ μαζί κάνουμε τις δουλειές και ξέρεις αν μου μένει κουράγιο να κάνω και γυμναστική?"

Σε πιάνει ένα παράπονο με την συνταγή στο χέρι , εκεί στην ουρά στο φαρμακείο και η αλήθεια είναι ότι παρηγοριέσαι κάπως βλέποντας το πόσο χειρότερα θα μπορούσαν να είναι τα πράγματα, αλλά και πάλι, γιατί τότε που μεγαλώναμε μας έλεγαν ότι πρέπει να κάνουμε τις δουλειές μας και να δουλεύουμε ολόκληρο το μεροκάματο και να είμαστε σούπερ ντούπερ μανούλες και βασίλισσες στην κουζίνα μας, αλλά ξέχασαν να μας ειδοποιήσουν ότι εκεί που θα λέγαμε, να ηρεμήσουμε βρε παιδί μου λίγο, θα έπρεπε να αρχίσουμε στίβο η άλλες αθλοπαιδιές?

Μήπως είμαστε θύματα συνωμοσίας μεταξύ γυμναστών και γιατρών?

Μήπως έχουν κάποια κρυφή αντζέντα που μας διαφεύγει και έχουμε πισωγυρίσει στην νιότη μας με τα ποδήλατα και τους μακρινούς περιπάτους?

Αλλά αναγνώστη, τι τα θες? Δεν είναι το ίδιο. Άλλο να ροματζάρεις και να γράφεις στίχους το ηλιοβασίλεμα και άλλο να σκέφτεσαι το πόσες μονάδες θα ρίξεις την χοληστερίνη.. 

Τέλος πάντων παιδιά, αν είστε και μεγάλα παιδιά και μεγαλοκοπέλες σαν και μένα, πρέπει να βρούμε χρόνο και κουράγιο να κάνουμε λίγο γυμναστική .Αν μη τι άλλο, να μην μας πλακώσει το γήρας σαν βαρύς χειμώνας παρά σαν ένα γλυκό Φθινόπωρο... λέμε τώρα..


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Διαμήκης Εύβοιας..ένα όνειρο ...απατηλό.

Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2013 Πομφόλυγες τα Διευρωπαϊκ​ά Δίκτυα για την Εύβοια Το Δεκέμβριο του 2012 οι εκπρόσωποι της Εύβοιας στη τότε συγκυβέρνηση πανηγύριζαν γιατί «μετά από συντονισμένες κυβερνητικές προσπάθειες έγινε κατορθωτή η ένταξη του διαμήκη οδικού άξονα της Εύβοιας στα Διευρωπαϊκά Δίκτυα Μεταφορών» και θριαμβολογούσαν γιατί «αυτό σήμαινε ότι την τρέχουσα προγραμματική περίοδο, είτε την επομένη, δηλαδή σε 10-15 χρόνια, θα γίνει πραγματικότητα ». Πρόκειται για μια εικονική πραγματικότητα που αποκαλύφτηκε τη Πέμπτη 28/11/2013 στη κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών της Βουλής, Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Παραγωγής και Εμπορίου, κατά τη  συζήτηση επί του Κανονισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου για τα νέα Διευρωπαϊκά Δίκτυα Μεταφορών. Στην ενημέρωση που έκανε ο αρμόδιος εισηγητής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου  κ . Κουμουτσάκος ανέφερε ότι «το δίκτυο χωρίστηκε σε κεντρικό και σε αναλυτικό – ολοκληρωμένο. Το κεντρικό δίκτυο ένα εκείνο το οποίο σ

Τιμής ένεκεν στον παππού μας Λεωνίδα Μήλα που μας άφησε σήμερα.

Είναι μια παράξενη εποχή που δεν μπορείς να χαιρετήσεις τους ανθρώπους σου όπως θα έπρεπε και όπως θα θέλαμε. Σήμερα έφυγε από τον μάταιο τούτο κόσμο ο παππούς μας, ο γλυκύτατος Λεωνίδας η Λίνος Μήλας. Αγροτοκτηνοτρόφος, μουσικός, άριστος οικογενειάρχης με ενεργή ενασχόληση με τα κοινά μέχρι και τα βαθιά του γεράματα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και η ανάμνηση του πάντα θα συνοδεύεται από τους ήχους της τσαμπούνας του και από το αγαπημένο του επιμύθιο , " Ντάπα ντούπα το νταούλι, έτσι θα την περάσουμε ούλοι"  Επί τη ευκαιρία μιας εκδήλωσης για την ΑΙΟΓΟΠΡΟΒΑΤΙΑ στην Νότια Εύβοια, μας είχε μιλήσει στις 26 Ιουλίου του  2011 με τίτλο, Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΤΗΣ ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΙΑΣ. Μετά την ημερίδα για την αιγοπροβατοτροφία, δεν υπήρχε πιο κατάλληλος άνθρωπος να μιλήσω από τον παππού μας, τον Λεωνίδα Μήλα. Το θέμα είναι ότι ο παππούς μας, απόφοιτος πρώτης Δημοτικού, έκανε μόνος του τρόπο ζωής, πορεύτηκε και έφτασε στην ηλικία που είναι, όλα όσα

Σας ενημερώνουμε για την λειτουργία του Νοσοκομείου Καρύστου .

Προσοχή! Από σήμερα αναβάλλονται όλα τα χειρουργεία και ακυρώνονται όλα τα ραντεβού στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία, οι τακτικές αιμοληψίες κτλ. Θα εξυπηρετούνται μόνο τα επείγοντα. Κάθε ασθενής με τουλάχιστον ένα από τα παρακάτω συμπτώματα: Βήχας, πυρετός, δύσπνοια θα πρέπει να παραμένει σπίτι του, να επικοινωνεί με τον ιατρό του και να καλεί τον ΕΟΔΥ (τηλ 1135). Δεν πηγαίνουμε στο Νοσοκομείο! Όλοι μας είμαστε εν δυνάμει ύποπτα κρούσματα.  ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ!