Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Επιστολή Συνδέσμου στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ για ΑΤΜ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΑΡΜΑΡΙΟΥ

 


Επιστολή Συνδέσμου στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ για ΑΤΜ
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΑΡΜΑΡΙΟΥ
Μαρμάρι 15/72020

Προς : Εθνική Τράπεζα Κατάστημα Κάρυστου.
Παρακαλούμε όπως εξετάσετε τα δυνατότητα εγκατάστασης μηχανήματος αυτομάτων τραπεζικών συναλλαγών (ΑΤΜ) στο Μαρμάρι Ευβοίας και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για μια έγγραφη απάντησή σας στο αίτημά μας.
Στο Μαρμάρι των 1.100 μόνιμων κατοίκων και αρκετών τουριστών, δραστηριοποιούνται πάνω από 63 επιχειρήσεις μεταξύ των οποίων φαρμακεία, εστιατόρια, ξενοδοχεία, κρεοπωλεία, ηλεκτρικές οικιακές συσκευές, κομμωτήρια, supermarket, ιχθυοκαλλιέργειες, λατομεία, ακτοπλοΐα, kate serfing κα. Μετά την πρόσφατη ανατίναξη του μοναδικού ΑΤΜ τον Φεβρουάριο του 2020,οι κάτοικοι και τουρίστες αναγκάζονται υποχρεωτικά να ξοδεύονται επιπλέον μετακινούμενοι στην Κάρυστο και για τις πιο απλές συναλλαγές επιβαρύνοντας και λόγο covid τα υπάρχοντα εκεί ΑΤΜ.
Η έλλειψη ΑΤΜ αποτελεί μείζον πρόβλημα ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας γιατί περιορίζεται το χρηματικό διαθέσιμο ενώ θεμελιώνει δυσχέρειες και επιπλέον ταλαιπωρία στους επισκέπτες ικανές να αποτρέψουν να επιλέξουν το Μαρμάρι για τις αγορές τους.
Σας ζητάμε να εξετάσετε τη δυνατότητα εγκατάστασης μηχανήματος αυτόματων συναλλαγών της Τράπεζας σας (ο χώρος έχει βρεθεί) και απευθυνόμαστε στην τράπεζά σας λόγω και της ύπαρξης υποκαταστηματος στην Καρυστο, που ίσως αποτελεί μια κερδοφόρο επέκτασή σας σε μια ενδιαφέρουσα αγορά και για λόγους εξυπηρέτησης της οικονομικής δραστηριότητας και ανάπτυξης.
Σας δηλώνουμε ότι θα είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή βοήθεια χρειαστείτε στην εξέταση και ίσως ικανοποίηση του αιτήματός μας.
Με εκτίμηση
Για το Δ.Σ.
ο Πρόεδρος ο Γεν.Γραμματεας
Ζήσης Κέκης Μαρια Μπινιάρη

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Διαμήκης Εύβοιας..ένα όνειρο ...απατηλό.

Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2013 Πομφόλυγες τα Διευρωπαϊκ​ά Δίκτυα για την Εύβοια Το Δεκέμβριο του 2012 οι εκπρόσωποι της Εύβοιας στη τότε συγκυβέρνηση πανηγύριζαν γιατί «μετά από συντονισμένες κυβερνητικές προσπάθειες έγινε κατορθωτή η ένταξη του διαμήκη οδικού άξονα της Εύβοιας στα Διευρωπαϊκά Δίκτυα Μεταφορών» και θριαμβολογούσαν γιατί «αυτό σήμαινε ότι την τρέχουσα προγραμματική περίοδο, είτε την επομένη, δηλαδή σε 10-15 χρόνια, θα γίνει πραγματικότητα ». Πρόκειται για μια εικονική πραγματικότητα που αποκαλύφτηκε τη Πέμπτη 28/11/2013 στη κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών της Βουλής, Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Παραγωγής και Εμπορίου, κατά τη  συζήτηση επί του Κανονισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου για τα νέα Διευρωπαϊκά Δίκτυα Μεταφορών. Στην ενημέρωση που έκανε ο αρμόδιος εισηγητής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου  κ . Κουμουτσάκος ανέφερε ότι «το δίκτυο χωρίστηκε σε κεντρικό και σε αναλυτικό – ολοκληρωμένο. Το κεντρικό δίκτυο ένα εκείνο το οποίο σ

Τιμής ένεκεν στον παππού μας Λεωνίδα Μήλα που μας άφησε σήμερα.

Είναι μια παράξενη εποχή που δεν μπορείς να χαιρετήσεις τους ανθρώπους σου όπως θα έπρεπε και όπως θα θέλαμε. Σήμερα έφυγε από τον μάταιο τούτο κόσμο ο παππούς μας, ο γλυκύτατος Λεωνίδας η Λίνος Μήλας. Αγροτοκτηνοτρόφος, μουσικός, άριστος οικογενειάρχης με ενεργή ενασχόληση με τα κοινά μέχρι και τα βαθιά του γεράματα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και η ανάμνηση του πάντα θα συνοδεύεται από τους ήχους της τσαμπούνας του και από το αγαπημένο του επιμύθιο , " Ντάπα ντούπα το νταούλι, έτσι θα την περάσουμε ούλοι"  Επί τη ευκαιρία μιας εκδήλωσης για την ΑΙΟΓΟΠΡΟΒΑΤΙΑ στην Νότια Εύβοια, μας είχε μιλήσει στις 26 Ιουλίου του  2011 με τίτλο, Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΤΗΣ ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΙΑΣ. Μετά την ημερίδα για την αιγοπροβατοτροφία, δεν υπήρχε πιο κατάλληλος άνθρωπος να μιλήσω από τον παππού μας, τον Λεωνίδα Μήλα. Το θέμα είναι ότι ο παππούς μας, απόφοιτος πρώτης Δημοτικού, έκανε μόνος του τρόπο ζωής, πορεύτηκε και έφτασε στην ηλικία που είναι, όλα όσα

Σας ενημερώνουμε για την λειτουργία του Νοσοκομείου Καρύστου .

Προσοχή! Από σήμερα αναβάλλονται όλα τα χειρουργεία και ακυρώνονται όλα τα ραντεβού στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία, οι τακτικές αιμοληψίες κτλ. Θα εξυπηρετούνται μόνο τα επείγοντα. Κάθε ασθενής με τουλάχιστον ένα από τα παρακάτω συμπτώματα: Βήχας, πυρετός, δύσπνοια θα πρέπει να παραμένει σπίτι του, να επικοινωνεί με τον ιατρό του και να καλεί τον ΕΟΔΥ (τηλ 1135). Δεν πηγαίνουμε στο Νοσοκομείο! Όλοι μας είμαστε εν δυνάμει ύποπτα κρούσματα.  ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ!