Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Σχόλια και σχολιανά και είναι όλα μια χαρά.

 Λοιπόν παιδιά, σήμερα είχαμε πολύ ευχάριστα νέα. Πρώτα από όλα ο πλανητάρχης κόλλησε τον ιό μετά της συμβίας του και τώρα είναι κλειδαμπαρωμένοι στον Λευκό τον Οίκο και φροντίζουν από μακριά τα τι και τα πως του κόσμου και της προεκλογικής εκστρατίας.Μόλις προχτές κορόιδευε τον αντίπαλο γιατί φορά μάσκα και προσέχει, ενώ αυτός ο καουμπόης, την είχε στο τσεπάκι ,εκεί που άλλοι βάζουν γαρύφαλλα και γαρδένιες.

Το άλλο ευχάριστο νέο είναι ότι κόβονται τα ανταποδοτικά στα χωριά και τα λεφτά πάνε στον κουμπαρά των δήμων.

Έχω χαρεί πάρα πολύ με αυτό το νέο για μερικούς λόγους που θα σας πω πάρα κάτω, αν και κατά καιρούς τα έχουμε πει πολλές φορές.

Πρώτα από όλα τι να κάνουν τα εκατομμύρια,-λέμε τώρα- χωριά με 2 σπίτια ?

Δεύτερον, πως είναι λογικό και έντιμο να επιβαρύνεται ολόκληρη περιοχή με γραμμές και  πυλώνες υψηλής, να μειώνεται η αξία της γης, να υποβιβάζεται το τουριστικό προιόν και να μειώνεται το εισόδημα των επαγγελατιών σε σχέση με τον τουρισμό και την ίδια στιγμή να μας λένε, "ΑΑΑ, εσείς δεν έχετε αιολικά!Γιατί να έχετε ανταποδοτικά?"

Ποτέ μου δεν το κατάλαβα αυτό..ποτέ των ποτών.

Επίσης, πες ότι πάνε στα χωριά και γίνονται έργα. Και γιατί να μην είναι τα χρήματα ανάλογα των αναγκών τους? Την στιγμή που χρησιμοποιούνται τα μηχανήματα και το εργατικό δυναμικό του δήμου τι πιο λογικό από το έχει έσοδα και ο δήμος για να κάνει αυτές τις δουλειές σε αυτά τα χωριά.Πως θα πάει ας πούμε η μπουλντόζα? Θα πετάξει? Δεν θέλει πετρέλαιο?

Έχουμε τα λεφτά στον μούσκιο και δεν μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε αναγνώστη..Είναι για καλό σίγουρα και άργησε κιόλας.

Ένας άλλος λόγος που χαίρομαι είναι γιατί θα φύγει αυτή η κουρτίνα που σχηματίζουν τα χρήματα από τα μάτια μερικών και θα δουν την αλήθεια όπως είναι.

Είμαι σίγουρη ότι τώρα πια και ο θόρυβος θα ακούγεται περισσότερο, και πολλά πολλά άλλα που μέχρι τώρα κρυβόντουσαν πίσω από τα μεγάλα όνειρα για ανέφικτα πράγματα όπως ...τελεφερίκ και άλλες αστειότητες.

Και ανάμεσα σε όλα αυτά έβγαλε και ο Σίμος δελτίο για την μονάδα νεφρού..

"Βρε καλώς τονε!" σκέφτηκα με το που διάβασα το ηρωικό και εκτενές δελτίο τύπου."Πού ήσουνα συ καλό μου?" είπα στην οθόνη, αλλά φυσικά δεν θα πάρω ποτέ απάντηση μιας και ο Σίμος δεν γνωρίζει καν την ύπαρξη μου. Το δελτίο τύπου του Πνευματικού το καταλαβαίνω. Έχει ασχοληθεί ο άνθρωπος πράγματι, δεν μπορώ να πω..αλλά ο Σίμος? Άσπρισαν τα μαλλιά μας με τον Σίμο βουλευτή και 4 χρόνια από τότε που μπήκαμε και βγήκαμε από την χρηματοδότηση της μονάδας και ξαφνικά είδε το φως το αληθινό και τον αγώνα τον δίκαιο.

Ο.Κ. λοιπόν. Ας περιμένουν λίγο για τα υπόλοιπα δελτία μην το πάθουμε σαν τον Πέτρο και τον λύκο. Ας δούμε τις μπουλντόζες και ξανακάνουμε χαρά όλοι μαζί παρέα. Λέω εγώ τώρα βρε παιδί μου να κρατήσουμε και μια πισινή βουλευτές άνθρωποι.. Εμείς οι απλοί ας κάνουμε όση χαρά θέλουμε. Μήπως θα μας ζητήσει και τα ρέστα κανείς?

Ο Δήμαρχος πάλι δεν βγάζει δελτίο τύπου. Αφήνει εκεί κάτι να αιωρείται και μάλλον το διασκεδάζει πάρα πολύ με τις αντιδράσεις.. Του ζητάει η Αντιπολίτευση , του το ξαναζητάει, άδικος κόπος..Το έχει πάρει συνήθειο μάλλον από την προηγούμενη θητεία που την εξαφάνισε την αντιπολίτευση και την απορρόφησε όπως το vitex τα νερά.

Σήμερα λοιπόν είναι μια χαρούμενη μέρα, εκτός των άλλων καλοκαιρινή με πάρα πολύ κόσμο να χαίρεται την θάλασσα και τον καλό καιρό. Ευτυχώς θα συνεχιστεί και την Κυριακή και θα έχουμε μάλλον την τελευταία καλοκαιρινή Κυριακή μας.

Αυτάαααα, καλό απόγευμα αναγνώστες και κάτι τελευταίο.

Αν σας αρέσουν οι σειρές στο Netflix  σας προτείνει το GREENLEAF. Ένας άγνωστος κόσμος στην Αμερική του Νότου με πάστορες, εκκλησίες πολύ διαφορετικές από τις δικές μας, ίντριγκες, εγκλήματα και όλα τα συστατικά μιας σαπουνόπερας. Περιμένω εντυπώσεις!


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Διαμήκης Εύβοιας..ένα όνειρο ...απατηλό.

Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2013 Πομφόλυγες τα Διευρωπαϊκ​ά Δίκτυα για την Εύβοια Το Δεκέμβριο του 2012 οι εκπρόσωποι της Εύβοιας στη τότε συγκυβέρνηση πανηγύριζαν γιατί «μετά από συντονισμένες κυβερνητικές προσπάθειες έγινε κατορθωτή η ένταξη του διαμήκη οδικού άξονα της Εύβοιας στα Διευρωπαϊκά Δίκτυα Μεταφορών» και θριαμβολογούσαν γιατί «αυτό σήμαινε ότι την τρέχουσα προγραμματική περίοδο, είτε την επομένη, δηλαδή σε 10-15 χρόνια, θα γίνει πραγματικότητα ». Πρόκειται για μια εικονική πραγματικότητα που αποκαλύφτηκε τη Πέμπτη 28/11/2013 στη κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών της Βουλής, Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Παραγωγής και Εμπορίου, κατά τη  συζήτηση επί του Κανονισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου για τα νέα Διευρωπαϊκά Δίκτυα Μεταφορών. Στην ενημέρωση που έκανε ο αρμόδιος εισηγητής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου  κ . Κουμουτσάκος ανέφερε ότι «το δίκτυο χωρίστηκε σε κεντρικό και σε αναλυτικό – ολοκληρωμένο. Το κεντρικό δίκτυο ένα εκείνο το οποίο σ

Τιμής ένεκεν στον παππού μας Λεωνίδα Μήλα που μας άφησε σήμερα.

Είναι μια παράξενη εποχή που δεν μπορείς να χαιρετήσεις τους ανθρώπους σου όπως θα έπρεπε και όπως θα θέλαμε. Σήμερα έφυγε από τον μάταιο τούτο κόσμο ο παππούς μας, ο γλυκύτατος Λεωνίδας η Λίνος Μήλας. Αγροτοκτηνοτρόφος, μουσικός, άριστος οικογενειάρχης με ενεργή ενασχόληση με τα κοινά μέχρι και τα βαθιά του γεράματα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και η ανάμνηση του πάντα θα συνοδεύεται από τους ήχους της τσαμπούνας του και από το αγαπημένο του επιμύθιο , " Ντάπα ντούπα το νταούλι, έτσι θα την περάσουμε ούλοι"  Επί τη ευκαιρία μιας εκδήλωσης για την ΑΙΟΓΟΠΡΟΒΑΤΙΑ στην Νότια Εύβοια, μας είχε μιλήσει στις 26 Ιουλίου του  2011 με τίτλο, Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΤΗΣ ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΙΑΣ. Μετά την ημερίδα για την αιγοπροβατοτροφία, δεν υπήρχε πιο κατάλληλος άνθρωπος να μιλήσω από τον παππού μας, τον Λεωνίδα Μήλα. Το θέμα είναι ότι ο παππούς μας, απόφοιτος πρώτης Δημοτικού, έκανε μόνος του τρόπο ζωής, πορεύτηκε και έφτασε στην ηλικία που είναι, όλα όσα

Σας ενημερώνουμε για την λειτουργία του Νοσοκομείου Καρύστου .

Προσοχή! Από σήμερα αναβάλλονται όλα τα χειρουργεία και ακυρώνονται όλα τα ραντεβού στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία, οι τακτικές αιμοληψίες κτλ. Θα εξυπηρετούνται μόνο τα επείγοντα. Κάθε ασθενής με τουλάχιστον ένα από τα παρακάτω συμπτώματα: Βήχας, πυρετός, δύσπνοια θα πρέπει να παραμένει σπίτι του, να επικοινωνεί με τον ιατρό του και να καλεί τον ΕΟΔΥ (τηλ 1135). Δεν πηγαίνουμε στο Νοσοκομείο! Όλοι μας είμαστε εν δυνάμει ύποπτα κρούσματα.  ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ!