Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020

Σημερινά και φρέσκα.


 Με μεγάλη χαρά και συγκίνηση είδα την φωτογραφία που μου έστειλε αναγνώστρια σήμερα το πρωί.

Οι τεράστιοι ιστοί που όλοι περιμέναμε, επιτέλους ήρθαν και ξεφορτώνονται από μια πλατφμόρμα σε μια παραλία προς τον Μπούρο, μετά του Μινέτα για όσους ξέρουν.

Προσωπικά είδα από τα Αλαμανέικα το φορτηγό που τις κουβαλάει να αγκομαχάει στην ράχη και ο άσπρος τσούλιντρας να αστράφτει στον ήλιο.

Το λέμε τόσα χρόνια ότι εκεί θα μπουν αυτά αλλά μπαααα, η Τζάσπερ συνεχίζει να γεμίζει το στεφάνι της Καρύστου και να μας χαρίζει μοναδικές στιγμές ονειροπολώντας καθώς γυρίζουν οι έλικες.

Συνεχίζει η ανάπτυξη να αναπτύσσεται και κανονικά θα έπρεπε να είναι όλοι οι τοπικοί παρατεταγμένοι και να κερνάνε λουκουμάδες  έστω έναν εργλάβο που ταιριάζει και με την διαδικασία βρε αδελφέ. 

Άσε που έχουν εξαφανιστεί και οι γύφτοι που περιμέναμε να σηκώσουν όσα τους έχουν πέσει κατά λάθος η έχουν χαλάσει.... Το παρόν ακόμα φάτσα στον Καστανόλογγο..Λοιπόν, που είναι οι γύφτοι Κωστάκηηηη?


Κατά τα άλλα, ουρά σήμερα στο ιδιωτικό μικροβιολογικό μιας και η απολύμανση δεν φαίνεται να έπεισε τον κόσμο ότι το έχουμε ξεφορτωθεί τον ιό από το νοσοκομείο.

Άλλο νέο τώρα, σύμφωνα με πολλές μαρτυρίες, ελιές φέτος δεν έχουμε. Για δεύτερη χρονιά οι ελιές μας δεν μας έκαναν την χάρη να γεμίσουν και πολλά δέντρα φαίνονται καχεκτικά από την ανομβρία.. Υπάρχουν και οι τυχεροί βέβαια, αλλά είναι λίγοι.

Ο κόσμος πάει στις δουλειές του, ανησυχεί για τα προβλήματα του, προσπαθεί να περάσει την μέρα παραγωγικά και όσο το δυνατόν καλύτερα χωρίς να έχουμε τίποτα άλλο συνταρακτικό που θα μας απασχολήσει έντονα.

Ο καιρός θα χαλάσει για μια δυο μέρες και η καλοκαιρία θα συνεχιστεί. Χτες στο Ελ Πάσο, θύμιζε καλοκαίρι και η θάλασσα ήταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ.

Οι χειμερινοί κολυμβητές αυξάνονται και πληθύνονται τουλάχιστον όσο ο καιρός μένει σε θερμοκρασίες πάνω των 20 βαθμών.

Καλή βδομάδα αναγνώστες και χρόνια πολλά σε όσους και όσες γιορτάζουν σήμερα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν κλείνει το υποκατάστημα της ALPHA BANK Καρύστου!!

 Πάρα πολύ ευχάριστα νέα αναγνώστες! Το υποκατάστημα της Άλφα συνεχίζει την λειτουργία του στην πόλη μας και η υπόθεση του θα επαναεξεταστεί...