Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΥΣΤΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΤΕΧΝΗΤΟΥ ΝΕΦΡΟΥ

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΥΣΤΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΤΕΧΝΗΤΟΥ ΝΕΦΡΟΥ


Με πολύ μεγάλη ικανοποίηση και χαρά πληροφορηθήκαμε ( από την μόνη πηγή ενημέρωσης μας που είναι το διαδίκτυο ) το δελτίου τύπου του κ Δημάρχου ότι βρέθηκε χρηματοδότηση για την δημιουργία μονάδας τεχνητού νεφρού στο Νοσοκομείο Καρύστου , που , με την πραγματοποίησή του, θα αποτελεί ένα μεγάλο επίτευγμα για το Νοσοκομείο μας , που θα εξυπηρετήσει πολύ τους ,ήδη , πολύ επιβαρυμένους συνδημότες μας , αλλά και που θα αναβαθμίσει ακόμη περισσότερο τις παρεχόμενες υπηρεσίες του και είναι αυτονόητη η με κάθε τρόπο σύμπραξη μας προς επίτευξή του .
Θέλομε , όμως, από την αρχή , να ζητήσομε την προσοχή για την σωστή αντιμετώπιση του θέματος . Το θέμα αφορά την υγεία συνδημοτών μας και δεν ενδείκνυται συμπεριφορών που πρόσφατα είδαμε . Όλοι μαζί , με την συνδρομή και των τριών βουλευτών της πλειοψηφίας ,ομού σε ένα τραπέζι , αλλά και της μειοψηφίας ,του Περιφερειάρχη και του Αντιπεριφερειάρχη , που μπορούν και αυτοί να συμβάλλουν , ώστε να φαίνεται ότι , πράγματι, αποτελεί παλλαϊκό αίτημα και οργανωμένα να το διεκδικήσομε και να το πετύχομε , όσο πιο γρήγορα γίνεται .
Η πηγή της χρηματοδότησης και το ύψος της είναι , όπως πάντα , άκρως απόρρητη . Όπως και να έχει, είναι απολύτως ευπρόσδεκτη , όπως και κάθε χορηγία , χωρίς να δημιουργεί υποχρεώσεις . Μεγάλη προσοχή λοιπόν , γιατί το θέμα είναι Ιερό και ως τέτοιο να το αντιμετωπίσομε .
Και επιτέλους , τα δελτία τύπου όλων των εμπλεκομένων να είναι λεπτομερή , ενημερωτικά και με στοιχεία , για κάθε στάδιο , για να γνωρίζουν οι δημότες την πραγματική πορεία του έργου . Αυτό ,άλλωστε , σημαίνει δελτίο τύπου , δηλαδή πλήρης ενημέρωση . Τέλος , ας αφήσομε πίσω και για πάντα πρακτικές , που έφεραν την Πατρίδα μας σε αυτές τις καταστάσεις , πολλώ μάλλον σε τέτοια θέματα .
Ευχόμαστε το έργο αυτό σύντομα και με την συνδρομή όλων μας να γίνει πραγματικότητα.

ΚΑΡΥΣΤΟΣ 2-10 -2020
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
ΖΑΧΟΣ ΔΗΜ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΗΣ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Διαμήκης Εύβοιας..ένα όνειρο ...απατηλό.

Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2013 Πομφόλυγες τα Διευρωπαϊκ​ά Δίκτυα για την Εύβοια Το Δεκέμβριο του 2012 οι εκπρόσωποι της Εύβοιας στη τότε συγκυβέρνηση πανηγύριζαν γιατί «μετά από συντονισμένες κυβερνητικές προσπάθειες έγινε κατορθωτή η ένταξη του διαμήκη οδικού άξονα της Εύβοιας στα Διευρωπαϊκά Δίκτυα Μεταφορών» και θριαμβολογούσαν γιατί «αυτό σήμαινε ότι την τρέχουσα προγραμματική περίοδο, είτε την επομένη, δηλαδή σε 10-15 χρόνια, θα γίνει πραγματικότητα ». Πρόκειται για μια εικονική πραγματικότητα που αποκαλύφτηκε τη Πέμπτη 28/11/2013 στη κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών της Βουλής, Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Παραγωγής και Εμπορίου, κατά τη  συζήτηση επί του Κανονισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου για τα νέα Διευρωπαϊκά Δίκτυα Μεταφορών. Στην ενημέρωση που έκανε ο αρμόδιος εισηγητής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου  κ . Κουμουτσάκος ανέφερε ότι «το δίκτυο χωρίστηκε σε κεντρικό και σε αναλυτικό – ολοκληρωμένο. Το κεντρικό δίκτυο ένα εκείνο το οποίο σ

Τιμής ένεκεν στον παππού μας Λεωνίδα Μήλα που μας άφησε σήμερα.

Είναι μια παράξενη εποχή που δεν μπορείς να χαιρετήσεις τους ανθρώπους σου όπως θα έπρεπε και όπως θα θέλαμε. Σήμερα έφυγε από τον μάταιο τούτο κόσμο ο παππούς μας, ο γλυκύτατος Λεωνίδας η Λίνος Μήλας. Αγροτοκτηνοτρόφος, μουσικός, άριστος οικογενειάρχης με ενεργή ενασχόληση με τα κοινά μέχρι και τα βαθιά του γεράματα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και η ανάμνηση του πάντα θα συνοδεύεται από τους ήχους της τσαμπούνας του και από το αγαπημένο του επιμύθιο , " Ντάπα ντούπα το νταούλι, έτσι θα την περάσουμε ούλοι"  Επί τη ευκαιρία μιας εκδήλωσης για την ΑΙΟΓΟΠΡΟΒΑΤΙΑ στην Νότια Εύβοια, μας είχε μιλήσει στις 26 Ιουλίου του  2011 με τίτλο, Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΤΗΣ ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΙΑΣ. Μετά την ημερίδα για την αιγοπροβατοτροφία, δεν υπήρχε πιο κατάλληλος άνθρωπος να μιλήσω από τον παππού μας, τον Λεωνίδα Μήλα. Το θέμα είναι ότι ο παππούς μας, απόφοιτος πρώτης Δημοτικού, έκανε μόνος του τρόπο ζωής, πορεύτηκε και έφτασε στην ηλικία που είναι, όλα όσα

Σας ενημερώνουμε για την λειτουργία του Νοσοκομείου Καρύστου .

Προσοχή! Από σήμερα αναβάλλονται όλα τα χειρουργεία και ακυρώνονται όλα τα ραντεβού στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία, οι τακτικές αιμοληψίες κτλ. Θα εξυπηρετούνται μόνο τα επείγοντα. Κάθε ασθενής με τουλάχιστον ένα από τα παρακάτω συμπτώματα: Βήχας, πυρετός, δύσπνοια θα πρέπει να παραμένει σπίτι του, να επικοινωνεί με τον ιατρό του και να καλεί τον ΕΟΔΥ (τηλ 1135). Δεν πηγαίνουμε στο Νοσοκομείο! Όλοι μας είμαστε εν δυνάμει ύποπτα κρούσματα.  ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ!