Παρασκευή, 1 Ιανουαρίου 2021

Πρώτη πρώτου 2021! Μια ωραία μέρα.

 Τελειώνει σιγά σιγά η πρώτη μέρα του 2021. 

Το πρωί ένας λαμπρός ήλιος θύμιζε Πάσχα και πολύς κόσμος κατέβηκε για βόλτα στην θάλασσα ακόμα και για μπάνιο. Στο κάμπο οι αγροτικές εργασίες δεν γνωρίζουν ούτε γιορτές ούτε σχόλες και το μεσημέρι ήταν μια συνέχεια του βραδινού ενώ η απόφαση για δίαιτα, έχει λουφάξει τρομαγμένη στο βάθος των ντουλαπιών της κουζίνας.
Χρόνια πολλά στον Βασίλη, στην Βασιλίνα, και στην Βίκυ. Χρόνια πολλά και σε όσους έχουν γενέθλια σήμερα. Είναι μια τέλεια μέρα για γενέθλια μιας και η γιορταστική ατμόσφαιρα κάνει τους εορταζόμενους διπλά χαρούμενους και τους επισκέπτες διπλά διαθέσιμους για χαλαρή ατμόσφαιρα και πολύ κουβέντα.Λοιπόν παιδιά, πότε ήταν η τελευταία φορά που κάνατε κάτι αυθόρμητο ?
Όταν ήμουν μικρή πολλοί μεγάλοι μου έλεγαν, "Θα μεγαλώσεις και θα δεις. Δεν μπορείς να φέρεσαι αυθόρμητα όταν είσαι μεγάλη".
Όμως τώρα που έχω μεγαλώσει και μπορώ να πω ότι έχω μεγαλώσει πολύ, σας λέω εκ πείρας ότι πάντα υπάρχει χώρος για αυθόρμητες κινήσεις που μπορεί να σας κάνουν την ζωή τουλάχιστον πιο ενδιαφέρουσα.
Επομένως να τολμάτε να ξαφνιάζεται τον εαυτό σας με καινούργια πράγματα  η με νέο τρόπο σε παλαιά και συνηθισμένα. 
Δεν έχω κάτι συγκλονιστικό νέο να σας πω. Όλα είναι στην ρουτίνα τους,  στα συνηθισμένα μέτρα τους με τα προβλέψιμα προβλήματα τους.

Καλή  βδομάδα του πρώτου μήνα του νέου έτους.😁και ας είναι Παρασκευή !
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ για τα Αιολικά Πάρκα στην Κύμη και την Κεντρική Εύβοια 4/5/2020

  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ ΣΟΥΦΛΕΡΗΣ · ΔΕΥΤΕΡΑ, 4 ΜΑΪΟΥ 2020 · ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΣΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΥΜ...