Τετάρτη, 6 Ιανουαρίου 2021

Πάλι εμείς τα κορόιδα της ημέρας

 

άσχετη με το θέμα

Με παίρνει το παράπονο readers, με παίρνει το παράπονο γιατί για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι εγώ και εσύ, εσύ που είσαι στην ίδια μοίρα με μένα, είμαστε τα μεγαλύτερα θύματα  ever.

Έχουμε χάσει τους γάμους αγαπημένων παιδιών μας, τις βαπτίσεις και ακόμα και κηδείες ανθρώπων που ήταν στην ζωή μας για δεκαετίες. 

Δεν μπορούμε να συμπαρασταθούμε, να χαρούμε να συμμετάσχουμε σε κρίσιμες και σημαντικές στιγμές των δικών μας ανθρώπων ούτε καν , όπως προσπαθήσαμε προχτές, να μαζευτούμε 5 άτομα και να ηχογραφήσουμε τα κάλαντα σε ανοιχτό χώρο.

Βγαίνουμε από το σπίτι και στέλνουμε μήνυμα, φοράμε μάσκα και προσέχουμε τουλάχιστον να μην πάρουμε και εμείς ένα πρόστιμο σαν και αυτό που πήρε ο γέροντας επειδή δεν ήταν σωστή η ημερομηνία στο χαρτί. Με σύνταξη 600 του πήραν τα 300 και ο καημένος κατέληξε στο Νοσοκομείο.

Έχουμε χάσει τις δουλειές μας, δεν βλέπουμε τα παιδιά μας γιατί απαγορεύεται να έρθουν και τι βλέπουμε?

Βλέπουμε την Εκκλησία να επαναστατεί και να κάνει τα δικά της χωρίς να τιμωρείται ,χωρίς πρόστιμο και χωρίς απαγορεύσεις και απειλές.

Μάλιστα, τώρα βρήκε που πειράχτηκαν τα δικά της πράγματα. Όταν έσερναν αντιφρονούντες στα υπόγεια δεν έβλεπαν τα επίγεια, δεν ανακατευόντουσαν στα πολιτικά πράγματα και υπάκουσαν πιστά τους νόμους της κάθε κυβέρνησης. Επομένως μας λένε παραμύθια τόσα χρόνια και απλά υπακούν όποιον δεν τους πειράζει και ενοχλεί , χωρίς να εναντιώνονται σε καταπατήσεις δικαιωμάτων, σε καταπιέσεις και ανηθικότητες κάθε είδους των κυβερνόντων.

Η Εκκλησία πιστοποιεί αυτό που δεν θέλουμε να παραδεχθούμε. Αν και δημόσιοι υπάλληλοι, μπορούν να παρανομούν χωρίς τιμωρία.

Αν και μιλούν ότι είναι εκεί για όλους, τελικά είναι εκεί μόνο για τους ακολούθους τους. Δεν λέω πιστούς, γιατί ο Χριστούλης είπε ότι μια χαρά μπορείς να κάνεις την προσευχή σου και μόνος σου, όπως και πήρε και την βίτσα και έδιωξε τους υποκριτές από τον Ναό.

Και έτσι μένουμε εσύ και εγώ, που δεν είμαστε αρκετά αριστεροί να πηγαίνουμε μαζικά έξω από τα δικαστήρια, δεν είμαστε αρκετά επαναστάτες για να πηγαίνουμε σε πορείες, δεν είμαστε αρκετά ακόλουθοι για να πηγαίνουμε σε λειτουργίες και άλλες μαζικές εκδηλώσεις, είμαστε ακόμα πρόθυμοι να κάνουμε ότι μας συμβουλεύουν οι ειδικοί και όσοι λειτουργούν αυτό το κράτος με καλή την πίστη και υπομονή.

Όμως την χάνουμε γιατί βλέπουμε ότι οι λειτουργοί του κράτους τα έχουν κάνει πλακάκια και προστατεύει ο ένας την πλάτη του άλλου , δηλ΄ αστυνομία , πολιτικοί και εκκλησία κλπ.

Τέλος πάντων, ας το πάρουμε απόφαση αν δεν το έχουμε πάρει ακόμα ότι είμαστε έρμαια όλων όσων λένε ότι υπάρχουν για μας...Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ για τα Αιολικά Πάρκα στην Κύμη και την Κεντρική Εύβοια 4/5/2020

  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ ΣΟΥΦΛΕΡΗΣ · ΔΕΥΤΕΡΑ, 4 ΜΑΪΟΥ 2020 · ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΣΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΥΜ...