Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου 2021

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά, μαύρη και στα λιμάνια. ( Μαρμάρι)
Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει αλλά είμαστε χωρίς καράβι μέχρι τις 10 του Γενάρη και μετά τα πράγματα δεν είναι καθόλου εύκολα για την γραμμή.

Από ότι μαθαίνουμε λοιπόν, δεν έχει βγει η επιδότηση της γραμμής και χωρίς την επιδότηση με αυτήν την ελάχιστη κίνηση, δεν βλέπω όχι καράβι αλλά ούτε μπουρού μέχρι την Άνοιξη.

Τραβηγμένο αλλά όχι απίθανο αναγνώστη. Να θυμόμαστε ότι πάντα τα καράβια πάνε για γενικό ρεκτιφιέ, (επισκευές δηλαδή) κάθε χειμώνα, αλλά πάντα είχαμε το ένα για εναλλακτική. Λόγω της οικονομικής δυσπραγίας και των γνωστών προβλημάτων, υπάρχει μια έντονη φημολογία για την κατάργηση του ενός εκ των δύο πλοίων της γραμμής.

Αν αυτό επαληθευθεί, το καλοκαίρι θα έχουμε πρόβλημα στην εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού .

Όσο αφορά το ενδοκυκλαδικό, ο Ηλιόπουλος έκανε ένσταση για την γραμμή και τώρα κονταροκτυπιούντε για το ποιος θα την πάρει. Υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα, λόγο στον λόγο, να περάσει ο καιρός και να μην έρθει κανείς. Εν τοιαύτη περιπτώσει, σε λίγες μέρες θα ξέρουμε τι θα γίνει. Το πολύ πολύ να πηγαίνουμε στην Τήνο και από εκεί στην Ραφήνα..Πλάκα θα έχει...

Karavi alert!! η αλλιώς, Την κάτσαμε την βάρκα...😢😡😖😎


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ για τα Αιολικά Πάρκα στην Κύμη και την Κεντρική Εύβοια 4/5/2020

  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ ΣΟΥΦΛΕΡΗΣ · ΔΕΥΤΕΡΑ, 4 ΜΑΪΟΥ 2020 · ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΣΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΥΜ...