Τρίτη, 2 Μαρτίου 2021

"Εδώ ο καλός χασάπης! Όταν τα σφάζω όλα τα κομματιάζω!" 


Στον ρόλο του χασάπη ο Άδωνης και οι γύρω γύρω που είδαν φως και μπήκαν και θέλουν να τα δώσουν όλα τώρα που γυρίζει και λεφτά σκορπίζει.

Αν κάνετε τον κόπο, που πρέπει να τον κάνετε τον ριμάδι τον κόπο, να διαβάσετε το τι έκαναν πάλι τα σαίνια μας, θα σας σηκωθεί η τρίχα της κεφαλής σας.

Λένε δηλ στην κυριολεξία, "Ότι θέλει και όπου θέλει ο επενδυτής" . Δεν έχει σημασία αν είναι προστατευόμενες περιοχές, τουριστικοί προορισμοί, προορισμοί με μελλοντικό σχεδιασμό για κάτι άλλο, χωριά, βουνοκορφές, τίποτα απολύτως. Αν θέλει ο επενδυτής και τον βολεύει η τάδε η , η δείνα τοποθεσία, θα τα βολέψωμε μωρέ , σιγά τώρα...πως κάνετε έτσι.

'Ετσι λέει ο Άδωνης γιατί είναι στελεχάρα στην κυβερνισάρα που έχει βαλθεί να μας κάνει την χώρα λαμπόγιαλο μαζί με τις ακτές και τις θάλασσες. 

Θα περάσει λέει και το νομοσχέδιο και φωνάξτε στην βουλή οι υπόλοιποι του κόμματος αν σας έχουν μείνει καθόλου άντερα για να αντιμιλάτε στην υπουργάρα γιατί δεν θα μείνει κουλομπιθρόξυλο στο τέλος. Θα τα ισιώσουν όλα οι επενδυτές.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάλεσμα από τον Σύλλογο Προστασίας Περιβάλλοντος Νότιας Καρυστίας στην συγκέντρωση της Δευτέρας 12/4/2021.

  Tην  Δευτέρα 12.4.2021  διαμαρτυρόμαστε  κατά της συνεχιζόμενης εγκατάστασης ανεμογεννητριών.   Κεντρικό σύνθημα ΚΑΜΙΑ  ΑΛΛΗ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙ...