Τρίτη, 2 Μαρτίου 2021

Ανοιξιάτικα λουλούδια και η θάλασσα καπνός!

Τα όμορφα λουλουδάκια βγαίνουν σε πολλά χρώματα και είναι πράγματι εντυπωσιακό. Είναι σαν να ήταν αναποφάσιστος ο Θεούλης και έκανε δοκιμές στα χρώματα. Του άρεσε κατά πάσα πιθανότητα η ποικιλία και τα άφησε όπως είναι..Έτσι πολύχρωμα αλλά ίδια γεμίζουν την πλαγιά.


Η θάλασσα τραβήχτηκε και μια νέα αμουδιά γεννιέται εκεί που ήταν ένα μπόι το νερό. Ο νέος λιμενοβραχίωνας κατέστρεψε την όμορφη ακτογραμμή μας, την όμορφη παραλία μας που ήταν ζηλευτή για την άμμο της και τα προσιτά νερά της, εκεί μπροστά, στην ποδιά της πόλης.

Πόσο στομάχι πρέπει να έχει κάποιος για να διορθώσει αυτή την αδικία και το έγκλημα κατά του περιβάλλοντος? 

Γιατί παιδιά, τέτοιο είναι. Πραγματικά τέτοιο είναι και σύμφωνα με τον νόμο..Αλλά άντε βγάλε άκρη με τις υπηρεσίες του κράτους που φυσικά και πάντα κάνει πάντα το καλύτερο για το καλό μας..βέβαια.. Κοιμηθείτε ήσυχοι ...😢 Η αμμουδιά έγινε πάρκο και η θάλασσα γίνεται αμμουδιά.. Το πάρκο διαλύεται εν αναμονή παρεμβάσεων ΟΛΝΕ, το λάστιχο σαπίζει χωρίς λόγο, το φιλέ για το βόλευ χάσκει έτοιμο να ξεκολλήσει από τα στηρίγματα του... Γιατί να περιμένει το καλοκαίρι? Κάποιο άλλο περιμένει την σειρά του, η πάλι όχι...

Δεν ξέρω αλλά μια θλίψη ανακατεύτηκε με τις αναμνήσεις που δεν βρήκαν μέρος να σταθούν και να ρίξουν λίγο φως στον σκοτεινό ουρανό..

Η ζωή προχωρά, όλα αλλάζουν και τι κρίμα,,,έτσι να ασχημαίνουν..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάλεσμα από τον Σύλλογο Προστασίας Περιβάλλοντος Νότιας Καρυστίας στην συγκέντρωση της Δευτέρας 12/4/2021.

  Tην  Δευτέρα 12.4.2021  διαμαρτυρόμαστε  κατά της συνεχιζόμενης εγκατάστασης ανεμογεννητριών.   Κεντρικό σύνθημα ΚΑΜΙΑ  ΑΛΛΗ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙ...