Τρίτη, 2 Μαρτίου 2021

Περί τίτλου εφημερίδας " Αιολικά πάρκα Εύβοιας: Φρενάρει επένδυση μισού δισ ο περιφερειάρχης!"

 Διαβάζουμε τον τίτλο " Αιολικά πάρκα Εύβοιας:  Φρενάρει επένδυση μισού δισ ο περιφερειάρχης!" και το άρθρο που ακολουθεί είναι στον ίδιο τόνο..https://www.dimokratianews.gr/Σιγά βρε παιδιά θα τρακάρετε πάνω στον τίτλο και θα έχουμε κανένα ατύχημα. Αλήθεια τώρα αναγνώστες ,έχουμε ξεφύγει τελείως.

Πρώτα από όλα ο Σπανός δεν έχει στείλει ΚΑΝ επίσημο έγγραφο στα υπουργεία για την απόσυρση του φαστ τρακ, πόσο μάλλον της επένδυσης.  Γιατί μια τέτοια βιασύνη καλέ? Άδικα τρέχουν τα δημοτικά συμβούλια και ανησυχεί ο κόσμος? Αν είναι να ηρεμήσουμε και μεις να μας φύγει το άγχος, να κάνουμε Τσικνοπέμπτη σαν άνθρωποι! Έχουν ενημερωθεί οι δήμαρχοι? Να σταματήσουν να οργανώνουν και την συνάντηση με τους υπουργούς..Δηλ..Να μην υποψιαστώ ότι πήγε μόνος του ο Περφερειάρχης και χτύπησε το χέρι στο τραπέζι!  

Δεν μου λέτε αναγνώστες αν ξέρετε κιόλας δηλαδή, αυτοί που τα γράφουν έτσι πληρώνονται σαν δημοσιογράφοι κανονικοί? Και όντως πιστεύουν ότι είναι? 

Βρε βρε πως αλλάζουν οι καιροί...Δεν είδα πουθενά υπογραφή να ξέρουμε και σε ποιον οφείλουμε αυτές τις γαλαζιοονειροφαντασίες...


Ήρεμα παιδιά, όλοι θα αγωνιστούμε, όλοι θα νικήσετε..δεν θέλω βιασύνες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάλεσμα από τον Σύλλογο Προστασίας Περιβάλλοντος Νότιας Καρυστίας στην συγκέντρωση της Δευτέρας 12/4/2021.

  Tην  Δευτέρα 12.4.2021  διαμαρτυρόμαστε  κατά της συνεχιζόμενης εγκατάστασης ανεμογεννητριών.   Κεντρικό σύνθημα ΚΑΜΙΑ  ΑΛΛΗ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙ...